Pulzar

Partyajánló

Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party @ AETHER

Fellépők
Dátum 2016. március 5. – 2016. március 5.
Helyszín AETHER
Stílus House
Chriss Ronson pres.: SWITCH - the partyChriss Ronson mozgalmasra sikerült 2015-ös éve után idén sincs megállás. A tavaly nyáron kiadott SWITCH szerzői album megjelenését követően októberben volt a bemutatója a Millenáris Teátrumban.AETHER

Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party @ AETHER

Chriss Ronson mozgalmasra sikerült 2015-ös éve után idén sincs megállás. A tavaly nyáron kiadott SWITCH szerzői album megjelenését követően októberben volt a bemutatója a Millenáris Teátrumban.

A nagysikerű estét követően 2016-ban sem maradunk SWITCH party nélkül. Nagy előkészületek és átgondolt belső tartalom megálmodása után március 5-én elindul a SWITCH, mint önálló rendezvénysorozat. A várhatóan havonta jelentkező est keretein belül Chriss Ronson mellett minden alkalommal egy állandó vendég és jóbarátja Dj Surprise és egy meghívott szerepel az elektronikus tánczenei repertoárjában. Az éjszakák főként az underground hangzás valódi értékeinek képviseletével, a tech és house alapok tartalmas szelektálásával, minőségi megszólaltatásával kerülnek terítékre.

Az ibizaguide.hu-val közös szervezésű rendezvény otthona a belvárosban nemrégiben megnyílt Király utcai AETHER lesz, ahol fellépő és közönség is könnyű, bensőséges viszonyra tehet szert a kellemes elektronikus ütemekre, a világ egyik legelismertebb hangrendszerén, a Funktion-One technikán.

Felfedve a tisztes fellépői kíséret kilétét; az állandó vendég szerepben az elektronikus zene hazai kezdetében már nagy szerepet és nagy zenéket játszó Surprise, akit Kecelről, Home, Pacha és hasonló rangos klubokból ismerhet a közönség, továbbá az első alkalommal - szintén hasonlóan évtizedes és tapasztalt múlttal - Zvezda Beta érkezik elektronikus behatást tenni a SWITCH bulik először összejött közönségének tagjaira.

A hullámzásokkal, a dallamos úszkálásokkal és az impulzív mély basszusokkal tarkított éjszaka különlegessége lesz, hogy a fellépők visszatérnek a zenei forma igazi gyökeréhez és lemezekről pakolgatva érik majd el a belső katarzist, a külső bizsergést.

Ráadásul a buli Chriss Ronson londoni The Egg fellépése után kerül megrendezésre, így biztos kapunk majd Krisztián élményekkel feltöltődött állapotából egy jó nagy szeletet és mindhárom fellépő hatalmas zeneszeretetéből egyaránt!

Légy részese egy új kezdetnek, legyél ott az első SWITCH partyn március 5-én az AETHER mélységében!

Jegyek: 1.000 HUF

www.facebook.com/​events/​1039573339447394/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó