Pulzar

Partyajánló

■■ Next Level ■ MARSHMELLO (USA), TOMSIZE (FR), DJ SLIINK (USA) ■ @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2016. március 4.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Dub, Dubstep, Electro, trap
■■ Next Level ■ MARSHMELLO (USA), TOMSIZE (FR), DJ SLIINK (USA) ■A soron következő Next Level buli főfellépője egy igazán titokzatos amerikai producer marshmello, akinek a személyéről egyelőre csak találgatni lehet, hiszen egy hatalmas mályvacukor-maszkkal fedi el az arcát minden fellépésén. Az viszont tény, hogy zenéjére az első pillanattól kezdve több tízezer ember ugrál Amerikában, és remixei már most ostromozzák a slágerlistákat. Ráadásul MARSHMELLO-nak nemrég, 2016 január 8-án jelent meg első nagylemeze, amely a ‘Joytime’ címet kapta és egyből az egyik leghallgatottabb basszuszenei album lett.Akvárium Klub

■■ Next Level ■ MARSHMELLO (USA), TOMSIZE (FR), DJ SLIINK (USA) ■ @ Akvárium Klub

A soron következő Next Level buli főfellépője egy igazán titokzatos amerikai producer marshmello, akinek a személyéről egyelőre csak találgatni lehet, hiszen egy hatalmas mályvacukor-maszkkal fedi el az arcát minden fellépésén. Az viszont tény, hogy zenéjére az első pillanattól kezdve több tízezer ember ugrál Amerikában, és remixei már most ostromozzák a slágerlistákat. Ráadásul MARSHMELLO-nak nemrég, 2016 január 8-án jelent meg első nagylemeze, amely a ‘Joytime’ címet kapta és egyből az egyik leghallgatottabb basszuszenei album lett.

Szinte az összes témába vágó zenész kiemelten támogatja és játssza a zenéit, legyen szó Adele – Hello című számának tökéletes újraértelmezéséről, és a Zedd-nek vagy Aviici-nek készített hivatalos remixeiről. Skrillex, Jauz, Martin Garrix, Tiesto, Dillon Francis és a szakma krémje teljes mellszélességgel szupportálják MARSHMELLO-t, aki a modern elektronikus zene legújabb sztárja, aki azon kevés zenész közé tartozik akik épp időben járnak Magyarországon.

Az este második külföldi fellépője az a Tomsize, aki már járt korábban Magyarországon, és egy óriási teltházas bulin mutatta meg, hogy milyen az igazi ‘Trap Life’. A francia producer még csak 19 éves, de már elmondhatja magáról, hogy az egyik legnagyobb európai trap kiadó, az Unborn Records főnöke és emellett az egész szcéna egyik kulcsfigurája. Simeonnal közös ‘Jump’ című száma himnusszá vált és Diplo Mad Decent kiadója is előszeretettel adja ki műveit.

Dj Sliink zenéjében keverednek a house, a hiphop, a garage, a trap, a footwork, a jersey club és a future bass zene elemei, amelyek sajátos egyveleget képeznek. A Mad Decent kiadó egyik oszlopos tagja dolgozott már együtt a TWRK-val de jelent már meg zenéje Skrillex OWSLA kiadójánál és a Flosstradamus-szal közös kollabja szinte minden trap buliban felcsendül. A New Jersey-ből származó DJ SLIINK hamarosan előrukkol egy új zenével is, amit Skrillex-el és Fatty Wap-el készített és Budapesten hallhatjátok először élőben.

A hazai felhozatal is igen erős, hiszen itt lesznek velünk a már évek óta a magyar szcéna élén járó Dublic ikrek, valamint B'Andre, Skrude, DJ N1CE és Sammie Beats is magával hozza a legjobb basszus zenéket.

Március 4-én pénteken tehát az év egyik legütősebb buliján MARSHMELLO, TOMSIZE, DJ SLIINK, DUBLIC, B’ANDRE, SKRUDE, DJ N1CE és SAMMIE BEATS az Akvárium Klubban.

Várunk mindenkit szeretettel!

LINEUP:

✭ MARSHMELLO (USA)

✭ TOMSIZE (Mad Decent, Unborn - FR)

✭ DJ SLIINK (Mad Decent, Owsla - USA)

✭ DUBLIC (Next Level, Signal / HU)

✭ B'ANDRE (Next Level, FeelGood / HU)

✭ DJ N1CE (Next Level, Onehundred / HU)

✭ SKRUDE (Next Level, Caps Lock / HU)

✭ SAMMIE BEATS (Next Level, Onehundred / HU)

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ELŐVÉTELES JEGYEK / PRESALE TICKETS:

2490 HUF (€8) - KAPHATÓ / AVAILABLE

2990 HUF (€10) -

3490 HUF (€12) -

VIP JEGYEK:

Elővétel: 4990 HUF (€17)

www.facebook.com/​events/​441289559415639/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó