Pulzar

Partyajánló

LEMEZ + ZINE megjelenés buli @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. január 29.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Techno
LEMEZ + ZINE megjelenés buliTavaly év vége felé elkészült az első lemezünk, amin korongra írtunk pár értékrendi bajtársunk szerzeményét. Ezt eddig a világhálón lehetett beszerezni (ahol el is ment már közel háromszáz), viszont mostantól a klubban is áruljuk őket. A vinylnek lesz folytatása, ezért is hívják 001-nek.LÄRM

LEMEZ + ZINE megjelenés buli @ LÄRM

Tavaly év vége felé elkészült az első lemezünk, amin korongra írtunk pár értékrendi bajtársunk szerzeményét. Ezt eddig a világhálón lehetett beszerezni (ahol el is ment már közel háromszáz), viszont mostantól a klubban is áruljuk őket. A vinylnek lesz folytatása, ezért is hívják 001-nek.

Közreműködők: Imre Kiss, a DirekTorz, Grema, a FOR., Route 8, Mr. Fiel, Nermo - Y.ø, A i w A, Andras Toth, S Olbricht, Ferenc Vaspoeri, az Odum és Polarize.

❒ ZINE ❒

A lemez hazai megjelenése egybe esik egy másik új projektünkkel a LÄRM ZINE elindulásával. Ezen a héten kerül ki a rizográfból első offline kiadványunk. Ez egy kéthavi, ingyenes, 16 oldalas alternatív hírmondó lesz a klubról, amiben grafikusok, képzőművészek és fotósok képbe fogalmazzák a helyet és az itt fellépő zenészeket.

Akik az első számban szerepelnek: Ál Tamás, Szigeti Árpád, Laki Eszter, The Corp., Szurcsik Erika, Pápay Fanny, Szombat Éva, Filkey Áron, Gryllus Ábris, Csík Hargi, Jani Dániel, Orosz Richárd és a de_form.

❒ LINEUP

Imre Kiss

Grema

Route 8

Mr. Fiel

Nermo - Y.ø

A i w A

Andras Toth

Ferenc Vaspoeri

Odum

Polarize

Direktorz

❒ BE

1500

Tagságival ingyenes.

www.facebook.com/​events/​1722731291295630/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó