Pulzar

Partyajánló

Cooperate pres. JONAS KOPP (ARG) - CORVIN Pre-Opening @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2015. december 11. – 2015. december 11.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Cooperate pres. JONAS KOPP (ARG) - CORVIN Pre-OpeningDecember elején új időszámítás indul kedvenc budapesti klubunkban. Amellett, hogy az egész helyszín új, igényesebb külsőt kap, a nagyterem hangrendszere is megújul a terem adottságaihoz igazított Mogul egységek beszerelésével. Tűkön ülve várjuk a végeredményt, és óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a hivatalos nyitás előtti estén elsőként tesztelhetjük az új CORVIN-t.Corvin Club

Cooperate pres. JONAS KOPP (ARG) - CORVIN Pre-Opening @ Corvin Club

December elején új időszámítás indul kedvenc budapesti klubunkban. Amellett, hogy az egész helyszín új, igényesebb külsőt kap, a nagyterem hangrendszere is megújul a terem adottságaihoz igazított Mogul egységek beszerelésével. Tűkön ülve várjuk a végeredményt, és óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a hivatalos nyitás előtti estén elsőként tesztelhetjük az új CORVIN-t.

Különleges alkalomhoz különleges meghívott dukál, aki esetünkben nem más, mint az argentin techno géniusz, Jonas Kopp. Honfitársa, Pfirter, Mindrtip label-jén robbant a köztudatba 2006-ban, majd számtalan prominens kiadónál (Pole Group, CLR, Tresor. Osgut Ton, Sleaze, Perc trax, Soma, Trapez, Curle, hogy csak a nagyobbakat említsük) jöttek ki korongjai egészen széles zenei palettán, chicagoi house ihletésű daraboktól egészen a berlini beton pincék masszív és hipnotikus technojáig. Előadóként is hozza ezt a sokoldalúságot, 2 lemezjátszón és két CDJ-n bemutatott setjei során néhol már-már szédítően kalauzolja végig a hallgatóságot különböző hangulatokon és tempókon. Igazi csemege lesz élőben hallani, hosszú setre készüljetek!

A Jonas előtti felvezetést egyöntetűen Isura kívántuk bízni, akit nem hinném, hogy be kell mutatni bárkinek, aki e sorokat olvassa. Technokunston számtalanszor hallhattuk, hogy mennyire jó érzékkel építi fel a hangulatot Jonaséhoz hasonló zenei háttérből érkező artist-ok előtt, örülünk, hogy végre ő is debütál nálunk.

A buli legelején és legvégén pedig a Cooperate csapat tagjaitól számíthattok két b2b-re, reményeink szerint megfelelő keretbe foglalva az estét.

Nagyon jó előérzetünk van a bulival kapcsolatban, nem érdemes otthon maradni!

Line up:

Jonas Kopp (Tresor.Berlin (OFFICIAL), Stroboscopic Artefacts - ARG)

Isu (Technokunst)

Igor Halushkin

AutoThink

Can_I

Balna

Belépő / Entry

1 óráig / Before 1 am : 1500 HUF 
1 óra után / After 1 am : 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​779878488805797/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó