Pulzar

Partyajánló

❒ LÄRM ❒ ❒ Basic Soul Unit ❒ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. november 14.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno, House
❒ LÄRM ❒ ❒ Basic Soul Unit ❒Stuart Li Hong Kongban született, Kanadában szocializálódott és 2003-tól maga lett Basic Soul Unit. A torontói sulirádió és a tanítás utáni andergrand bulik olyan nagy hatással voltak rá, hogy tisztességes polgári állás helyett inkább a Cosmos Recordsnál kezdett el dolgozni, ahol munkaidejében büntetlenül nyálazhatta a jazz, soul, funk, latin, brazili, disco, house és hip hop kiadványokat.LÄRM

❒ LÄRM ❒ ❒ Basic Soul Unit ❒ @ LÄRM

Stuart Li Hong Kongban született, Kanadában szocializálódott és 2003-tól maga lett Basic Soul Unit. A torontói sulirádió és a tanítás utáni andergrand bulik olyan nagy hatással voltak rá, hogy tisztességes polgári állás helyett inkább a Cosmos Recordsnál kezdett el dolgozni, ahol munkaidejében büntetlenül nyálazhatta a jazz, soul, funk, latin, brazili, disco, house és hip hop kiadványokat.

Innen egy huszárvágással és jó adag inspirációval átigazolt techno producerelésre, ami kiderült, hogy válójában a predesztinált szakmája. Sorra jelentetett meg zenéket olyan kiadóknál, mint a Nonplus+, a Dolly, a Philpot, a Mathematics, a Mule Electronic, a Versatile, az Ostgut Ton, a Créme Organization és a New Kanada.

Ezeknek a neveknek a felsorolása után már nincs sok hitelesre szüksége. De azért hozzátesszük, hogy barátjával, Jason Ulrichel alapított egy kiadót Lab.our néven és két száma is megjelent Cassy a londoni Fabric számára készített Fabric 71 című albumán.

Melodikus, indusztriális, mély house-os, diszkós, teknós, tehát büszként eklektikus buli várható.

❒ ❒ LINEUP

Basic Soul Unit

S Olbricht live

Zovek

Po:ti

Manek

VJ_Tamás ÁL

❒ ❒ HUF

1500

www.facebook.com/​events/​1587585998199033/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó