Pulzar

Partyajánló

Next Level ■ WHAT SO NOT (AUS), HUCCI (UK) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2015. október 30.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus trap, Electro, Dubstep
Next Level ■ WHAT SO NOT (AUS), HUCCI (UK)Az év trap partija a tavalyi év két legsikeresebb bulijának fellépői, What So Not és Hucci szereplésével!Akvárium Klub

Next Level ■ WHAT SO NOT (AUS), HUCCI (UK) @ Akvárium Klub

Az év trap partija a tavalyi év két legsikeresebb bulijának fellépői, What So Not és Hucci szereplésével!

Az előző hónapban ünnepeltük fennállásunk első születésnapját egy igazán emlékezetes bulin. Ezúttal az elmúlt év 2 legsikeresebb bulijának fellépőit, azaz a WHAT SO NOT-ot és HUCCI-t eresztjük össze akik legutóbb külön-külön akkora teltházat csináltak, hogy több százan maradtak le róluk.

Emiatt, most egy buli erejéig ismét átköltözünk az Akvárium Klub nagytermébe hogy kényelmesen elférjetek!

A WHAT SO NOT eredetileg az ausztrál Flume és Emoh Instead által kitalált közös projekt, amely jelenleg az egyik legérdekesebb produkció a nemzetközi elektronikus tánczenében. Flume főként produceri háttértevékenységével járult hozzá a közös munkához, amely mára teljesen önállósodott: Emoh Instead egyedül viszi ezt a produkciót, és lép fel a világ minden táján.

Először2011-ben a “7 Dollar Bill” kislemezükkel keltették fel az emberek érdeklődését,majd jött a “Quack EP” amely Skrillex saját kiadóján keresztül (OWSLA) jutott el a világ összes tájára és felkeltette Diplo, Baauer és a Flosstradamus figyelmét is.

Eddigi legnagyobb slágerük, a “Jaguar” több hétig vezette a lejátszási listákat és többmilliós letöltést tudhat magáénak, de készítettek remixet a Major Lazernek, A-Traknek, Calvin Harrisnek és a Parachute Youth-nak is. RL Grime-al közös zenéjük a "Tell Me" pedig nem várt siker lett az Egyesült Államokban szintén többmilliós hallgatottsággal.

A WHAT SO NOT zenék fő célja - szemben a mai EDM zenék többségével -, hogy ne csak az ugrálásról és tombolásról szóljanak, sokkal inkább a táncról és a dallamról. Zenéjükben egyszerre keverednek a house, a hiphop, a garage, a trap és a future bass zene elemei, amelyek sajátos egyveleget képeznek. Furcsa, olykor mély és érzelmes hangzásvilágukra jellemző a játékosság, a még korábban nem hallott, egyedi hangok használata, amely teljesen új kontextusba helyezi az jelenlegi elektronikus tánczenét.

Skrillex a kezdetek óta favorizálja őket. Legutóbbi nagy turnéjának is része volt a WHAT SO NOT, amely már önálló fellépőként is headlinerként jeleik meg.

Az este másik fellépője a mindössze 19 éves brightoni trap király Oliver O'Neill, azaz HUCCI, aki legutóbb akkora sikert aratott budapesti fellépésével, hogy több százan maradtak kinn a klubból.

Érdekesség, hogy HUCCI életében először épp Budapesten állt közönség elé 3 évvel ezelőtt, azóta viszont körbejárta a világot, és az Egyesült Államokban is komoly karriert futott be - de most visszatér oda, ahol az egészet elkezdte.

HUCCI a Soundcloud generáció egyik zászlóvivője. Zenéje elválik a kortárs producerek harsány világától, és inkább a mély szubbasszusok és egyszerű dallamok jellemzőek rá. Talán ez az őszinte egyszerűség az, ami világszerte ismertté tette zenéjét.

A hazai trap szcénát ezúttal a DUBLIC ikrek, B'ANDRE, DJ N1CE és SKRUDE képviseli.

Október 30-án pénteken tehát az év trap buliján WHAT SO NOT és HUCCI az AKVÁRIUMBAN a NEXT LEVEL szervezésében.

Várunk mindenkit szeretettel!

LINEUP:

✭ WHAT SO NOT (OWSLA, Mad Decent / AUS)

✭ HU₵₵I (Veyron Arche / UK)

✭ DUBLIC (Next Level, Signal / HU)

✭ B'ANDRE (Next Level, FeelGood / HU)

✭ DJ N1CE (Next Level, Onehundred / HU)

✭ SKRUDE (Next Level, Caps Lock / HU)

JEGYEK / TICKETS:

2490 HUF (€8) - SOLD OUT

2990 HUF (€10) - KAPHATÓ / AVAILABLE

3490 HUF (€12)

JEGYELŐVÉTEL / PRESALE TICKETS

I. BP Shop

Westend (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)

Wesselényi (1077 Wesselényi u. 24)

Árkád

H-V: 11:00-19:00

II. ONLINE limitált jegyelővétel / Limited online tickets:

http://akvariumklub.hu/program/5600234d23c31704a14ac427

www.facebook.com/​events/​1683848175234945/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó