Pulzar

Partyajánló

Bedroom @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2015. február 20.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Deep-House, House, Progressive House, Tech-house
BedroomItt az ideje, hogy lassan búcsút vegyünk a téltől és köszöntsük a tavaszt. A téli szezon utolsó Bedroom buliján ismét egy olyan fellépőt üdvözölhetünk, aki eddig még nem járt nálunk. Andras Bader aki nem csak Budapesten, de az ország minden szegletében letette már a névjegyét. Produceri munkái a dub techno legmélyebb bugyrait kutatják, egészen egyedi hangzásvilágban az Egothermia, Blue Orb Rec., The Seed és a Bass Works Records gondozásában.Akvárium Lokál

Bedroom @ Akvárium Lokál

Itt az ideje, hogy lassan búcsút vegyünk a téltől és köszöntsük a tavaszt. A téli szezon utolsó Bedroom buliján ismét egy olyan fellépőt üdvözölhetünk, aki eddig még nem járt nálunk. Andras Bader aki nem csak Budapesten, de az ország minden szegletében letette már a névjegyét. Produceri munkái a dub techno legmélyebb bugyrait kutatják, egészen egyedi hangzásvilágban az Egothermia, Blue Orb Rec., The Seed és a Bass Works Records gondozásában.

Közel egy év után újra visszatérnek hozzánk a Bíró tesvérek, The Judge Brothers. A két testvér a vidéken fennmaradt utolsó bástyák közül az egyik legerősebb, a balmazújvárosi Mariposas rezidensei. A srácok kitartó munkája és zenei alázata példaértékű, amely remek szelekcióval párosul.

Az estét pedig a Bedroom Crew: Lepton, Monoclick és Electric Boutique foglalja majd keretbe.

Line up:

Andras Bader //egothermia, blue orb rec., the seed//

The Judge Brothers //mariposas//

Electric Boutique //bedroom crew//

Monoclick //bedroom crew//

Lepton //bedroom crew//

www.facebook.com/​events/​460525524094962/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó