Pulzar

Partyajánló

Technokunst club ■ DIREKTORZ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. január 17. – 1970. január 1.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno, Dub Techno
Technokunst club ■ DIREKTORZA dubkid és Bios alkotta DirekTorz duó mozgalmas első évet zárt, első közös próbálkozásaikat és debütáló bulijukat mindjárt követte egy 3 számos megjelenés a berlini spiel:feld dubtechno labelnél, majd 3 emlékezetes fellépés az Alkotótáborban, az első HAANG bulin és a LavaLava meghívottjaként a Corvintetőn.LÄRM

Technokunst club ■ DIREKTORZ @ LÄRM

A dubkid és Bios alkotta DirekTorz duó mozgalmas első évet zárt, első közös próbálkozásaikat és debütáló bulijukat mindjárt követte egy 3 számos megjelenés a berlini spiel:feld dubtechno labelnél, majd 3 emlékezetes fellépés az Alkotótáborban, az első HAANG bulin és a LavaLava meghívottjaként a Corvintetőn.

Hangzásuk egyaránt merítkezik a dub techno mélységeiből, a pszichedelikus ágakkal rokon mélytechno, vagy az érzelmes elektronika áramlásaiból, de ritmusképleteikben nem ritkák a house múltjukra utaló nyomok sem.

A tavaly befejezett zenék és élő fellépések során sokat változott, fejlődött mind a gépparkjuk, mind pedig az, ahogyan használják azt. Hogy hol tartanak most, meghallgathatjátok 17-én, ahová javarészt olyan zenékkel készülnek, amiket a Technokunst eddigi szellemisége és a LARM kiváló adottságai ihlettek.

■ LINEUP ■

Dork

Isu

DirekTorz live

VJ Bios

■ BE ■

800

www.facebook.com/​events/​1588502038031312/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó