Pulzar

Partyajánló

CATZ N DOGZ // Ötkert @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. január 16.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus Tech-house, House
CATZ N DOGZ // ÖtkertGreg és Voitek a kétezres évek derekán költözött a Lengyelországból Berlinbe. A két fiatal producer egyből felvette a német főváros pulzálását, nem sokkal kiérkezésük után saját zenéiket már neves kiadók jegyezték (Trapez, Poker Flat, Crosstown Rebels). Egy napon a los angeles-i újvonalas techhouse-pápa (Claude VonStroke) kereste meg őket, hogy 'amennyiben nem félnek Detroit-tól' igazoljanak kiadójához, a Dirtybird-höz - megtették.Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

CATZ N DOGZ // Ötkert @ Ötkert, Budapest

Greg és Voitek a kétezres évek derekán költözött a Lengyelországból Berlinbe. A két fiatal producer egyből felvette a német főváros pulzálását, nem sokkal kiérkezésük után saját zenéiket már neves kiadók jegyezték (Trapez, Poker Flat, Crosstown Rebels). Egy napon a los angeles-i újvonalas techhouse-pápa (Claude VonStroke) kereste meg őket, hogy 'amennyiben nem félnek Detroit-tól' igazoljanak kiadójához, a Dirtybird-höz - megtették.

Ezzel párhuzamosan extravagáns-eklektikus (house/disco/techno/fun) szettjeiknek köszönhetően DJ-karrierjük is egy csapásra beindult, azóta is sorra követik egymást a kontinens turnék és fesztiválfellépések. Sűrű menetrendjükben örömmel szorítottak dátumot első budapesti bulijukra, amelyre január 16-án az Ötkertben kerül sor.

Line up:

catz n dogz (Pets Recordings - Berlin / PL)

TMX

GrgFr

Jegyár: fiúknak 2000 Ft, lányoknak ingyenes!

www.facebook.com/​events/​1530070487250425/​

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó