Pulzar

Partyajánló

BE MASSIVE 10th Birthday @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2013. november 15.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-funk, Breakbeat, Breaks, Electronica,
Tech-house
BE MASSIVE 10th BirthdayBe Massive születésnap a Corvintetőn 10 éves jubileumát ünnepli a tech-funk partysorozat!Corvin Club

BE MASSIVE 10th Birthday @ Corvin Club

Be Massive születésnap a Corvintetőn
10 éves jubileumát ünnepli a tech-funk partysorozat!

A Be Massive kikerülhetetlen név a hazai elektronikus zenei palettán. A tech-funk hazai ikonjának is méltán nevezhető DJ Metha 2003 őszén hozta létre party estjét, akkor még Breakbeat Massive néven. Eltelt 10 év és ezalatt a partysorozat sosem korlátozta magát műfajokra, minden stílusból merített. A minőség és igényesség mindvégig megmaradt és a break-tech house keveréséből létrehozott változatos hangzás és a sötét techno sem fog hiányozni a november 15-i Corvintetős születésnapi buliról.

 

Metha a Be Massive-ot az évek során állandó tagokkal is kibővítette, valamint 2011 óta a BURN energiaital támogatását is élvezi. Öt éve erősíti a csapatot a korábbi heavy metal zenész Lucky 23, aki az elektronikus zenében találta meg újra önmagát, valamint a kamatoztatja tapasztalataita külföldi fellépők szervezésében is. A fiatal női DJ tehetség Mira 2011-ben csatlakozott a Be Massive-hoz, miután több európai nagyvárosban is megmutatta, hogyan kell jó bulikat összerakni.

 

A Be Massive esték mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a legfrissebb hangzások, partyzenék és hallgatósabb tech-houseok, illetve a régi örök break darabok is felszólaljanak. Továbbá az is fontos, hogy a stílusok keverésével egy izgalmas és változatos zenei élményt nyújtsanak a közönségnek. Ezt olyan előadók prezentálták, mint például Pig&Dan, Sam Paganini, Kernel Key, Elite Force, Zodiac Kartel, Krafty Kuts, Evil Nine, Timmo, Acces Denied, Fine Cut Bodies, JHZ, Kickflip és még sokan mások. Többen közülük a Be Massive által jártak először Magyarországon, majd a hazai nyári fesztiválok visszatérő vendégei lettek.

 

A születésnapi buli a Corvintetőn kerül megrendezésre 2013.november 15-én.             

A ráhangolódásban Lucky 23 segít 22 órától, őt követi Mira, a Fine Cut Bodies majd Elite Force, a sort pedig a Metha zárja.

Időpont: 2013.november 15. Kezdés: 22:00

Jegyárak: 24 óra előtt 1000 Ft, utána 1500 Ft

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​431613640289942/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó