Pulzar

Partyajánló

HALLOWEEN PARTY w/ Joris Voorn @ Flört

Fellépők
Dátum 2013. november 2.
Helyszín Flört
Stílus Deep House, Progressive House, Tech-house, Techno,
Drum and Bass
HALLOWEEN PARTY w/ Joris VoornÜnnepeljétek az év legmisztikusabb éjszakáját JORIS VOORN-nal a siófoki Flörtben! Az idén 25 éves klubban a különleges alkalomhoz méltó a szereposztás a DJ-pultban is: a világhírű holland DJ/producer mellett magyar oldalról szintén a szcéna arisztokráciájához tartozó nevek kecsegtetnek Jay Lumen és Yvel & Tristan személyében.Flört

HALLOWEEN PARTY w/ Joris Voorn @ Flört

Ünnepeljétek az év legmisztikusabb éjszakáját JORIS VOORN-nal a siófoki Flörtben! Az idén 25 éves klubban a különleges alkalomhoz méltó a szereposztás a DJ-pultban is: a világhírű holland DJ/producer mellett magyar oldalról szintén a szcéna arisztokráciájához tartozó nevek kecsegtetnek Jay Lumen és Yvel & Tristan személyében.

 Az Amszerdamban élő, kivételes tehetséggel megáldott Joris Voorn tökéletes választás mindazok számára, akik izgalmas, sablonoktól mentes DJ-szettre vágynak. Joris ugyanis minden tekintetben egyedi és mozgalmas előadást nyújt a fellépésein, játékos, kreatív technikai bravúrokkal nyűgözve le a közönséget. Teszi mindezt olyan színes zenei palettáról válogatva, ahol kéz a kézben jár a detroiti techno, a chicago house, a tech-house vagy akár a break beat. A legfontosabb alkotóeleme mégis minden élő szettnek a masszív basszus, amit lélegzetvételnyi kiállásokkal oldoz fel egy-egy pillanatra. 

A DJ-pultban eltöltött több mint másfél évtized alatt körbejárta Ibizától Miamiig, Latin-Amerikáig és Japánig az egész világot, Carl Cox szerint ő a világ egyik legtehetségesebb DJ-je, Ibizán pedig 2010-ben őt választották a szezon új kedvencének. Edwin Osterwallal közösen alapították és működtetik a Green és a Rejected kiadót, melyek számtalan halhatatlan klubhimnusszal gazdagították a világot az elmúlt években. Saját szerzeményei nemcsak az eladási, de a világsztár DJ-k toplistáinak, szettjeinek is rendszeres szereplői, sőt nem egyszer stílusteremtő, ízlésformáló mérföldkőkét jegyzik őket. Ilyen volt például a 2010-es Swip The Floor is, de az idén augusztusban napvilágot látott Ringo népszerűsége is futótűzként terjed: a Beatport Charton a harmadik helyig jutott már a megjelenés utáni második héten. Felejthetetlen mixalbumai közül az ausztrál Balance 014 volt a sorozat minden idők legjobbika a kritikusok és persze a rajongók körében is. 

Több mint 200 ezer követő a Facebookon, bő 80 ezer a Twitteren, többezer néző egy-egy Youtube videónál, teltházas bulik nem lehetnek tévedés következményei. Nem is azok: Joris Voorn személye önmagában biztosíték arra, hogy kifogástalan legyen a buli, legyen egy nemzetközi fesztivál nagyszínpada, vagy egy kis klub valahol Európában… 

Ha hozzávesszük még, hogy a Flört Halloween Party-ján olyan prominens személyiség váltja a pultban, mint Jay Lumen, aki most töltött két hetet az Egyesült Államokban, zenéi folyamatosan a Beatport top 100 tetején tündökölnek, együtt turnézott Sebastian Lagerrel, s közösen írt zenéket többek közt Umekkel, akkor egyenesen kötelező programmá avanzsál a rendezvény. Érdemes lesz időben érkezni, hiszen a warm up szettet az egyik legfelkapottabb budapesti partisorozat, a HiFly-rezidens Yvel & Tristan duó játssza, akik szintén figyelemre méltó sikereket ért el nemzetközi szinten is, John Digweedtől Nich Warrenen át az újabb generációs szaktekintélyek is nagy elsimeréssel nyilatkoznak róluk, igazi közönségkedvencek, akikkel a bemelegítés is emlékezetes élménynek ígérkezik!

Belépők elővételben: 2.900 Ft
Október 05-től Bella Italia Étterem/Siófok-Centrum
A party napján helyszínen 23:00-ig!

Helyszínen 23:00 után: 3.900 Ft
VIP: 6.000 Ft

ONLINE TICKET 2.900 Ft, V.I.P.: 6.000 Ft
Kedves online Jegyvásárló!
A lehető legegyszerűbb megoldást választottad.....jól döntöttél!
Három lépésben már a tiéd is lehet az online jegy!
1. : Elküldöd az info@flort.hu e-mail címünkre a következő adataidat (Név, cím, adószám, mobilszám) és a jegyek típusát (normál vagy VIP) valamint a darabszámát.
2. : A válasz e-mailben megküldött számlaszámra átutalod az e-mailben megadott összeget.
3. : És amint megérkezik számlánkra az utalásod máris küldjük Neked egy e-mailben az előfoglalási igazolást, melyet ki kell nyomtatnod és magaddal hoznod a rendezvényünkre!

Info: 20 333 33 03

Helyszín: Flört the Club, Siófok, Sió utca 4.

Facebook event: https:/​/​www.facebook.com/​events/​398186950307133/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-11] Carlo Lio // Flört The Club
     

    Mikor Dubfire meghallotta a zenéjét, azonnal szerződtette a saját ügynökségéhez a Bullitt agencyhez, aminek mai napig stabil és egyik legsikeresebb tagja. Hamisítatlan kanadai techno vezér, aki a világ legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain pl Barrakud,Monegros,BPM stb. pörget.
  • [2014-09-13] BYE BYE...SUMMER
     

    Újabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és hamarosan egy újabb szezon zárul. Az elektronikus zenei élet eddig még sosem látott változások napjait éli meg.
  • [2014-06-08] TrueSounds pres. IKREK ÉJSZAKÁJA 10
    @ Flört

    IKREK ÉJSZAKÁJA 2005-2014 - egy hosszú, 10 éves időszakot ünnepelünk most! Jubilál a TRUESOUNDS, jubilál az IKREK ÉJSZAKÁJA!
  • [2014-03-15] Season Opening Party 2014
    @ Flört

    Március 15-én beindul a 2014-es szezon a siófoki Flört The Clubban a brit ikon, Steve Lawler fellépésével. A legendás hangulatú bulik sorában újabb felejthetetlennek ígérkező megmozdulás következik, ahol a hazai celebráns Jay Lumen és Kühl lesz.
  • [2014-02-15] Valentine Party Dave Seamannel
    @ Flört

    Egy élő legenda a legendás siófoki klubban: Valentine Party Dave Seamennel a Flört The Clubban 2014. február 15-én! A patinás klub a hazai élvonalból is meghívott egy élő legendát Budai személyében, míg az új nemzedék krémjét a Truesoundsos Invoice képviseli. A minőségi elektronikus zene szerelmesei nem is kívánhatnának maguknak a szerelem és szeretet ünnepére szebb ajándékot.
  • [2013-12-31] Legends of Flört - Goodbye 2013
     

    Az elmúlt 12 év legkedveltebb rezidens lemezlovasai és az elmúlt 12 év legjobb partijainak legendás hangulata köszön vissza ránk az idei év utolsó napján. Bátran mondhatjuk, hogy a nyugat Magyarországon a legnagyobb és a legjobb SZILVESZTERI bulit ezúttal is Siófokon élhetitek át.
  • [2013-12-25] Flört Christmas with Matthew Dekay
    @ Flört

    Boldogan mosolygó, táncoló emberek mindenütt, a meghitt ünnep atmoszférájával átitatott hangulat, zenék, amiktől hevesebben dobog a szív: ilyen egy karácsonyi buli a Flörtben. Bár a szereplők évről évre változnak, az élmény örök. 2013-ban ezt a minőséget prezentálva új szintre emelkedik a „Flört Karácsony” mint fogalom MATTHEW DEKAY fellépésével.

Helyszín

  • Flört

    8600 Siófok Sió utca 4.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó