Pulzar

Partyajánló

Dátum 2013. december 25.
Helyszín Flört
Stílus Progressive House, Tech-house, Techno

Fellépők 
Matthew Dekay, Polarize, Nora Naughty
Flört Christmas with Matthew DekayBoldogan mosolygó, táncoló emberek mindenütt, a meghitt ünnep atmoszférájával átitatott hangulat, zenék, amiktől hevesebben dobog a szív: ilyen egy karácsonyi buli a Flörtben. Bár a szereplők évről évre változnak, az élmény örök. 2013-ban ezt a minőséget prezentálva új szintre emelkedik a „Flört Karácsony” mint fogalom MATTHEW DEKAY fellépésével.Flört

Flört Christmas with Matthew Dekay @ Flört

Boldogan mosolygó, táncoló emberek mindenütt, a meghitt ünnep atmoszférájával átitatott hangulat, zenék, amiktől hevesebben dobog a szív: ilyen egy karácsonyi buli a Flörtben. Bár a szereplők évről évre változnak, az élmény örök. 2013-ban ezt a minőséget prezentálva új szintre emelkedik a „Flört Karácsony” mint fogalom MATTHEW DEKAY fellépésével.

A 2000-es évek elején nemzetközi kedvenccé váló Matthew Dekay most újra reneszánszát éli. 2001-től jelentek meg az első zenéi – az akkor már szupersztárnak számító Sasha, Danny Howells vagy éppen a Deep Dish masszív támogatásával. Mire észbe kapott, az Extrema, a Dance Valley, a Sensation és a Love Parade fellépői között találta magát. Sokan imába foglalták a nevét, amikor meghallották a 2004-es Essential Mixét, amit a BBC Radio1-nak készített, s amit a sorozat egyik legjobbjaként emlegetnek azóta is. 

A 2000-es évek közepének minimál őrülete hidegen hagyta, ám rajongótábora nemhogy megcsappant, de tovább duzzadt. Hangzása közben látványos evolúción esett át, köszönhetően egyebek mellett a 2008-as New York-i, majd az egynyári ibizai költözésének. A fehér szigeten élete legfontosabb találkozásait élte meg. Ott ismerkedett össze Ricardo Villalobosszal, aki segített neki visszatalálni a minőségi undergoundhoz, valamint új barátra lelt a brit élő legendában, Lee Burridge-ben. Utóbbival azóta is szoros az együttműködés. 
2009-ben Berlinbe költözött, majd Lee is követte, hogy együtt megalkossák első közös szerzeményüket. A Wongel bődületesen nagyot szólt, bejárta a Beatport és a ResidentAdvisor, valamint számtalan neves DJ toplistáját. Közös kiadójuk, az All Day I Dream 2011-ben indult. A másodikként ott megjelenő Für Die Liebe – Matthew és Lee második közös trackje – újabb szökőárként tarolt a toplistákon. 2012-ben tovább tágították határaikat, amikor vízre bocsátották a Get Weird kiadót. Itt engednek teret az erőteljesebb zenéknek, amiket épp annyira szeretnek, mint a lágyabb felvételeket.
A Für Die Liebe új értelmet nyert 2013-ban, a harmadik közös kiadó elindításával. Ez a kollaboráció eddigi csúcsának is tekinthető, hiszen a label mellett partisorozat is elstartolt idén szeptemberben a név alatt. 
A szeretet ünnepén nem is állhatna tehát autentikusabb személyiség a legendás siófoki Flört lemezjátszói mögött, mint maga a „szeretet DJ-nagykövete”, Matthew Dekay. A magyar partiarcokat is mágnesként vonzó nemzetközi kedvenc mellett a hazai pályáról két hasonlóan közismert és megbecsült név lép fel. Kivételesen az úriember nevét áruljuk el először; Polarize, akit manapság a fantasztikus globális karriert bejáró All Inn Records társtulajdonosaként ismernek. A másik honi művész Nora Naughty lesz, akit a Polymorphin duó tagjaként, s még annál is régebbről szerethet a publikum. Mindketten elkötelezett vinyl /bakelit/ rajongók, ami sejteti, hogy ragyogó zenei ízlésüknek és tehetségüknek köszönhetően kivételesen magas színvonalú karácsonyi szettekre számíthatnak a Flört vendégei hazai vonalon is. 

Belépő a helyszínen:
23:00-ig: 2.900 Ft
23:00 után: 3.500 Ft

Belépők elővételben: 2.900 Ft
december 1-jétől: Bella Italia Étterem, Siófok Fő tér 4. 

Online Ticket: 2.900 Ft

https:/​/​www.facebook.com/​events/​175095422686365


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-11] Carlo Lio // Flört The Club
     

    Mikor Dubfire meghallotta a zenéjét, azonnal szerződtette a saját ügynökségéhez a Bullitt agencyhez, aminek mai napig stabil és egyik legsikeresebb tagja. Hamisítatlan kanadai techno vezér, aki a világ legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain pl Barrakud,Monegros,BPM stb. pörget.
  • [2014-09-13] BYE BYE...SUMMER
     

    Újabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és hamarosan egy újabb szezon zárul. Az elektronikus zenei élet eddig még sosem látott változások napjait éli meg.
  • [2014-06-08] TrueSounds pres. IKREK ÉJSZAKÁJA 10
    @ Flört

    IKREK ÉJSZAKÁJA 2005-2014 - egy hosszú, 10 éves időszakot ünnepelünk most! Jubilál a TRUESOUNDS, jubilál az IKREK ÉJSZAKÁJA!
  • [2014-03-15] Season Opening Party 2014
    @ Flört

    Március 15-én beindul a 2014-es szezon a siófoki Flört The Clubban a brit ikon, Steve Lawler fellépésével. A legendás hangulatú bulik sorában újabb felejthetetlennek ígérkező megmozdulás következik, ahol a hazai celebráns Jay Lumen és Kühl lesz.
  • [2014-02-15] Valentine Party Dave Seamannel
    @ Flört

    Egy élő legenda a legendás siófoki klubban: Valentine Party Dave Seamennel a Flört The Clubban 2014. február 15-én! A patinás klub a hazai élvonalból is meghívott egy élő legendát Budai személyében, míg az új nemzedék krémjét a Truesoundsos Invoice képviseli. A minőségi elektronikus zene szerelmesei nem is kívánhatnának maguknak a szerelem és szeretet ünnepére szebb ajándékot.
  • [2013-12-31] Legends of Flört - Goodbye 2013
     

    Az elmúlt 12 év legkedveltebb rezidens lemezlovasai és az elmúlt 12 év legjobb partijainak legendás hangulata köszön vissza ránk az idei év utolsó napján. Bátran mondhatjuk, hogy a nyugat Magyarországon a legnagyobb és a legjobb SZILVESZTERI bulit ezúttal is Siófokon élhetitek át.
  • [2013-11-02] HALLOWEEN PARTY w/ Joris Voorn
    @ Flört

    Ünnepeljétek az év legmisztikusabb éjszakáját JORIS VOORN-nal a siófoki Flörtben! Az idén 25 éves klubban a különleges alkalomhoz méltó a szereposztás a DJ-pultban is: a világhírű holland DJ/producer mellett magyar oldalról szintén a szcéna arisztokráciájához tartozó nevek kecsegtetnek Jay Lumen és Yvel & Tristan személyében.

Helyszín

  • Flört

    8600 Siófok Sió utca 4.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó