Pulzar

Partyajánló

All Inn Showcase Budapest pres. Raresh @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. szeptember 21.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
All Inn Showcase Budapest pres. RareshAll Inn Showcase Budapest pres. Winter Season with [a:rpia:r] Volume One: RareshA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

All Inn Showcase Budapest pres. Raresh @ A38, Budapest

All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season with [a:rpia:r]
Volume One: Raresh

Európa számos országa után újra Budapesten az All Inn Records kiemelt rendezvénysorozata, az All Inn Showcase, mely rendhagyó és innovatív módon igyekszik új perspektívákat nyitni a honi techno/house kultúrában.
Az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett. 

Bár köztudottan anti-sztárok azért elmondható, hogy hármójuk közül talán a Raresh a legnyitottabb, ő a triumvirátus állandóan mosolygó fenegyereke. Évek óta tartó barátsága és a közös munka Ricardo Villalabos-szal érezhetően formálta játékát és jelenségét a pult mögött, aminek köszönhetően csaknem olyan eleven, sugárzóan eklektikus és kiszámíthatatlan mint maga a nagymester. Zenei fanatizmusa, lexikális tudása szinte határtalan. Szabadon szelektál a klasszikus technotól a legfrissebb kiadatlan varázslatokig. 

Szeptember 21-én Raresh-t az All Inn Records feje; Polarize, és a kiadó legnevesebb üdvöskéje Forsek kíséri majd. Egy rég várt trilógia veszi kezdetét... 

JEGYEK: 
elővételben: 2490Ft 
helyszínen: 2990Ft 

Három rendezvényre szóló akciós elővételes jegy (karszalag) : 5990 Ft 
/ szeptember 20-ig rendelhető emailben: tickets@allinnrecords.com /

https:/​/​www.facebook.com/​events/​202060286627093/​?ref=22

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó