Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

CADIK - ALMA lemezbemutató @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. január 26.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Hip-hop
CADIK - ALMA lemezbemutatóCadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető lemezlovasává küzdötte fel magát. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

CADIK - ALMA lemezbemutató @ A38, Budapest

Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető lemezlovasává küzdötte fel magát. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.

  Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló Membran projekt bizonyít. Cadik az utóbbi időben rengeteget dolgozott együtt az A38 Hajóval, amit két progresszív, előremutató és nagy szakmai- és közönségsikert hozó sorozat, a Real Your Nature és a Space Is Called bizonyít. Cadik legutóbbi lemeze Just címmel 2011 végén jelent meg, a lemezbemutató koncert is az A38 Hajón volt.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó