Pulzar

Essence Classic flyer

Partyajánló

Essence Classic @ Cabana Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 19.
Helyszín Cabana Club, Budapest, III.ker, Bécsi út 38-42.
Stílus Minimal, House, Dub, Deep House,
Tech-house, Techno
Essence ClassicAugusztus 19-én a Cabana Gardenben éled újjá az egykori népszerű ESSENCE! Egyszer régen - egy messzi-messzi galaxis helyett - Óbudán volt egy legendás klub, melynek falai között egy úttörőnek számító sorozat mutatta az új zenei utakat. Chriss, Pöli, Blackman és Dave Van N, vagyis a régi nagy csapat most újra összeáll a csodálatos panorámájáról és exkluzív vendégköréről híres Cabana Gardenben, a város felett…Cabana Club, Budapest, III.ker, Bécsi út 38-42.

Essence Classic @ Cabana Club, Budapest

Augusztus 19-én a Cabana Gardenben éled újjá az egykori népszerű ESSENCE! Egyszer régen - egy messzi-messzi galaxis helyett - Óbudán volt egy legendás klub, melynek falai között egy úttörőnek számító sorozat mutatta az új zenei utakat. Chriss, Pöli, Blackman és Dave Van N, vagyis a régi nagy csapat most újra összeáll a csodálatos panorámájáról és exkluzív vendégköréről híres Cabana Gardenben, a város felett…

 

Nehéz szavakat találni, és nem is nagyon kell keresni, hiszen az Essence név hallatán annyi érzés és emlék torlódik fel a szívekben, hogy azt elmondani csakis zenével és tánccal lehetséges. Mindenki, aki ott volt ezeken a bulikon, s mindenki, aki nem, annak szinte kötelező érvényű a megjelenés, mert az itt felcsendülő felvételek egykor egy korszakot jelentettek, történelmet írtak a magyar elektronikus zenében, ahogyan az a négy kiváló hazai egyéniség is, aki mindent egy lapra feltéve ennek a műfajnak esküdött örök hűséget.

 

Elég csak Chriss későbbi Foundation vagy a Crea8tion kiadójának eredményeire, Pöli és Dave Van N közös projektjére, a Made Inn-re, illetve All Inn-re, vagy akár Blackman mérvadó Revolution estjeire gondolni, és azonnal világossá válik, ők valóban az elektronikus zene felkent hazai lovagjai, akik nélkül nehéz lenne már elképzelni a magyar partikultúra alapjait.

 

Éppen ezért talán senki sem fog meglepődni azon, ha 8-10 éve nem látott, régi arcokkal szembesül ezen a partin: ez az éjszaka ugyanis nemcsak a hatalmas klubhimnuszokról, az ízlésformáló négy kedvencünkről, hanem a lépten-nyomon egymás nyakába ugró régi, jó cimborák nagy találkozójáról is szól majd…

 

Jelezzétek a többieknek is, hogy ott lesztek velünk:

https:/​/​www.facebook.com/​events/​426211034087629/​

 

 

 

 

 


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó