Pulzar

Partyajánló

Hegyalja Fesztivál 2011 @ Tokaj- Hegyalja

Fellépők
Hegyalja Fesztivál 2011A Hegyalja Fesztivál 2011-ben is Tokaj - egész pontosan a Rakamaz Kemping - egyik legmeggyőzőbb érve arra, hogy fesztiválra és egyben egy laza vakációzásra és elsősorban egy nagyon jó bulira mindenképp szánjunk pár napot! Hegy’re fel!Tokaj- Hegyalja

Hegyalja Fesztivál 2011 @ Tokaj- Hegyalja

A Hegyalja Fesztivál 2011-ben is Tokaj - egész pontosan a Rakamaz Kemping - egyik legmeggyőzőbb érve arra, hogy fesztiválra és egyben egy laza vakációzásra és elsősorban egy nagyon jó bulira mindenképp szánjunk pár napot! Hegy’re fel!

 Már több mint egy évtizede csalogatja a Tokaj melletti Rakamaz Kemping vakációs menűjének éves csúcspontja, a Hegyalja Fesztivál a bulira éhes közönséget. A természetközeli helyszín persze nem véletlen, hiszen 2000-ben a környezetvédelmi összefogás jegyében fogant a fesztivál, amely azóta igen virgonc és életerős gyerekké cseperedett

 
Már kora tavasztól tövig koptatjuk egérgörgető ujjainkat, hogy a Hegyalja Fesztivál fellépőit kicsaljuk a világhálóból, mert ha egyszer voltunk, vissza is vágyunk. Miért? Mert nagyon jó helyszínen megrendezett, irgalmatlan jó nyári házibulik hangulatát érezzük a Rakamaz Kempingben évről évre. Persze finoman szólva is ”kicsit” nagyobb szabásúan…  
 
Aki már koptatta a Hegyalja Fesztivál fövenyét, az tudja, hogy a délutáni szinte békés lézengés jófesztiválosan estére és éjszakára egy olyan hömpölygő buliáradattá fejlődik, ahonnét csak nagyon fájó szívvel lehet hazaindulni, úgyhogy nem is nagyon tesszük ezt meg csak a záró napot követően, igen-igen nehezen.
 
A programok pedig rendesen kiürítik a fejünkből akár az iskolapad, akár a munkahely fáradalmait és ráadásul az évek során olyan világsztár fellépők koronázták a fesztivált, mint a Kosheen, Clawfinger, Asian Dub Foundation, EZ Rollers, Motörhead, Freestylers, Bloodhound Gang, Sepultura, Pendulum, The 69 Eyes, Caliban, Fatihless, Machine Head és persze a magyar zenekarok abszolút színe-java.   
 
Hegyalja Fesztivál mára egy nagyon komoly és nívós rendezvény, iszonyatosan jó programfelhozatallal,Tokajt pedig aligha kell bárkinek is bemutatni, úgyhogy a fesztivál csomagot izzíthatjuk, borvidékre, fesztiválra fel s bulira éhes szemetek a Hegyalja Fesztivál 2011-re vessétek! 
Hegy' bérlet (június 1. - július 10. 18:00-ig)4 napos16.800 Ft
Hegy' diákbérlet (június 1. - június 30. 24:00-ig)4 napos14.900 Ft
Hegy' napijegy (január 17. - július 10. 18:00-ig)1 napos5.990 Ft
Hegy' diák napijegy (január 17. - június 30. 24:00-ig)1 napos4.990 Ft
Hegy' + SZIN kombinált bérlet (március 16. - július 11.)4 + 4 napos27.900 Ft
Hegy' + Fezen kombinált bérlet (május 1. - július 10.*)4 + 3 napos21.900 Ft

A helyszínen  
Hegy' bérlet (július 11-től)4 napos22.000 Ft
Hegy' napijegy (július 11-től)1 napos7.500 Ft

További infók: http:/​/​hegyaljafesztival.hu

Kapcsolódó cikkek

  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-07-14] Hegyalja fesztivál
    @ Tokaj- Hegyalja

    A nyolcadik alkalommal megrendezendő Hegyalja Fesztivál nem véletlenül tartják számon Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényeként, illetve a nyár egyik legfontosabb környezetvédelmi eseményeként. Évek óta több mint ötvenezren zarándokolnak el a világörökség részeként jegyzett Tokajba, illetve a Tisza túloldalán található rakamazi Tisza-kempingbe, ahol közösségi, kulturális élményekkel gazdagodnak. Természetesen "komoly" dolgokkal is találkozhatnak: az idén 23 civil szervezet kapott lehetőséget a bemutatkozásra, az E-Misszió Zöld Sátorban pedig naponta 5-6 előadás, pódiumbeszélgetés, kerekasztal-vita várja az édeklődőket július 11-e és 15-e között.
  • [2007-07-11] már csak két hét van hátra!
    @ Tokaj- Hegyalja

    A nyolcadik alkalommal megrendezendő Hegyalja Fesztivál nem véletlenül tartják számon Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényeként, illetve a nyár egyik legfontosabb környezetvédelmi eseményeként.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó