Pulzar

Elite Force + a Breakbeat Massive bemutatja:  U&A Rec. Night. Vol.5. flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Elite Force + a Breakbeat Massive bemutatja: U&A Rec. Night. Vol.5. @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 20.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus break, Tech-funk, Tech-house, Techno
Elite Force + a Breakbeat Massive bemutatja: U&A Rec. Night. Vol.5.A brit-magyar szervezésű partysorozat legfiatalabb dj-tehetsége érkezik ismét a Corvintetõre: REKTCHORDZ idén még csak 24 éves, de már javában vezeti a Beatport listáit, sztárok játsszák zenéit, mint Laurent Garnier, James Zabiela, Will Bailey, DJ Dan, Calverton vagy Meat Katie. REKTCHORDZ elkötelezett tech-funk-hívő, tehát stílusa tökéletesen illik a BM által 2011-ben képviselt világhoz. Rajta, és a házigazda Metha mellett kedvenc női dj-ink, az utóbbi idők legemlékezetesebb corvintetős szettjeit adó Ludmilla és Mira is fellépnek és játszanak hajnalig.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Elite Force + a Breakbeat Massive bemutatja: U&A Rec. Night. Vol.5. @ Corvintető, Budapest

A brit-magyar szervezésű partysorozat legfiatalabb dj-tehetsége érkezik ismét a Corvintetõre: REKTCHORDZ idén még csak 24 éves, de már javában vezeti a Beatport listáit, sztárok játsszák zenéit, mint Laurent Garnier, James Zabiela, Will Bailey, DJ Dan, Calverton vagy Meat Katie. REKTCHORDZ elkötelezett tech-funk-hívő, tehát stílusa tökéletesen illik a BM által 2011-ben képviselt világhoz. Rajta, és a házigazda Metha mellett kedvenc női dj-ink, az utóbbi idők legemlékezetesebb corvintetős szettjeit adó Ludmilla és Mira is fellépnek és játszanak hajnalig.

 


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó