Pulzar

Grand Opening flyer

Partyajánló

Grand Opening @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. április 24.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Breakbeat, Deep House, Dub, Electro,
House, Progressive House, Tech-house
Grand OpeningÍgéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.Flört, Siófok, Sió utca 4.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

Grand Opening @ Flört, Siófok

Ígéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.

 A lehető legjobb kezekbe kerül a szezon nyitása a hazai oldalról is, hiszen DANDY ismét a Flört rezidensi posztjában kezdi az évet, immáron 7-ik évét kezdve Siófokon, ezzel egy újabb hazai rekordot beállítva. A tradíciókhoz hűen az Ő kezei alatt formálódik az este és ismét azt az oldalát mutatja meg, amiről legendák születtek már – egy igazi DANDY-s felvezetésnek lehetünk újra fültanúi ezúttal is.

Akik pedig nem lesznek fáradtak JAMES ZABIELA szettje után, azoknak garantáljuk az klasszikus Flörtös értelemben vett „kivégzést” a jéghideg tekintetű és szigorú pontossággal lesújtó dj KÜHL prezentálásában, a tőle megszokott hangzásvilággal.

Ebben az évben formabontóan egy új tehetséget is bemutatunk nektek! DAVKO a hazai lemezlovas utánpótlás egyik csillaga. Ezúttal Ő nyomja meg a PLAY gombot és egy varázslatos, kellemes deep house, house bemutatkozó szettel vár mindenkit, akik nem szeretnének sorban állni és azokat, akik minden esetben megtisztelik a lemezlovasokat azzal, hogy korán érkeznek a klubokba. „…aki szereti a színtiszta house-t, azoknak csak őt javasolnám - /Dandy/”

Jägermeister presents:

egy nem megszokott OPENING a FLÖRT THE CLUB-ban !
- először Magyarországon csak nálunk Európa leghíresebb extrém táncosai és ceremóniamesterei – Ibiza Drag Queens
- extra visual show

2011.04.24. Siófok – Flört The Club – Grand Opening – ezúttal tényleg „grand” lesz – gyere el, ott a helyed !!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó