Pulzar

Badgirls DVD Bemutató flyer

Belépő
23.-ig1 000 Ft
23.00 után1 500 Ft

Partyajánló

Badgirls DVD Bemutató @ Vigadó Bár - Kalocsa

Fellépők
Dátum 2011. március 19.
Helyszín Vigadó Bár - Kalocsa
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Badgirls DVD BemutatóA 10 éves szülinap apropóján a srácok nem is adhatnának szebb ajándékot közönségüknek, mint a közelmúlt élő felvételeit összefoglaló mozi-t, melyet egy exklúzív DVD-formában kaphat meg az első 100 vendég, aki ellátogat március 19-én a kalocsai Vigadó Bárba.Vigadó Bár - Kalocsa

Badgirls DVD Bemutató @ Vigadó Bár - Kalocsa

A 10 éves szülinap apropóján a srácok nem is adhatnának szebb ajándékot közönségüknek, mint a közelmúlt élő felvételeit összefoglaló mozi-t, melyet egy exklúzív DVD-formában kaphat meg az első 100 vendég, aki ellátogat március 19-én a kalocsai Vigadó Bárba.

 A keceli, dtd-beli, djfesztes, szegedi, kalocsai, és archív felvételek mellett egy - a sajtófotózást megörökítő werkfilmet is találunk majd a disken, melynek hanganyaga is külön meglepetés lesz nem csak a nagyérdemű, de a szakma részére is! A BADGIRLS-től megszokott extrém és világszínvonalú külcsíny ezúttal is megmutatkozik a piacon abszolut különlegesnek és egyedinek számító dvd-tok, benne egy emlékfüzet és a sajtófotózás formájában. A vizuális benyomás mellett, az audio élményről maga a csapat gondoskodik majd önálló szerzeményeivel.

AZ 1. BADGIRLS SZERZŐI ALBUM:
Több mint 15 év djzés, 10év önálló klubest-szervezés után a trió végre megmutatja produceri énjét is! Az első szerzői albumra ugyan 10 évet kellett tőlük várni, de végre valami olyannal rukkoltak elő, mely világszerte is komoly visszhangot válthat majd ki! A 7 önálló felvétel a srácok munkája melynek masteringjében egy régi barátjuk Duel működött közre. A klubokban játszott szetjeikhez hasonlóan a deep-tech-click house hangulatában íródott felvételeket most először hallhatja majd a nagyérdemű. Valódi táncparkett orientált felvételek, melyekre hamarosan remixek is készülnek a szakma külhonban is elismert képviselőitől...


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.
 • Necromancy

Kapcsolódó cikkek

 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

  Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
 • Jótékonyság mindenek felett - Feky interjú

  Emberi gyarlóság-e vagy sem, szégyen vagy sem, bizony, elszorult a torkom az alábbi interjú készítése közben, s többször is elhomályosodott a monitor, mert könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny? Mindenesetre a gyermekek kérdése, védelme számomra is kardinális – főleg mitóta gyakorló édesanya vagyok. Ennyi személyes megjegyzés után szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy nagyszerű kezdeményezés kiötlőjével és lebonyolítójával folytatott beszélgetésemet. Feky az egyik ötletgazdája a Jótékonysági Party-knak, mely immár 5-ször kerül megrendezésre hamarosan. Tanulságos és informatív válaszaiból nemcsak a rendezvény részletei derülnek ki, hanem egy csodálatos emberi jellem is kidomborodik a szemeink előtt. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elkészíthettem ezt az interjút. Alig várom, hogy személyesen is gratuláljak neki mindehhez!
 • Welcome to Masomenos

  A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó