Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Otherside Carnival CARNIVAL w/ Borgore (IL) Chrispy (UK) @ STUDIO (Events Hall)

Fellépők
Dátum 2011. február 25.
Helyszín STUDIO (Events Hall), Budapest
Stílus Electro, Dubstep
Otherside Carnival CARNIVAL w/ Borgore (IL) Chrispy (UK)Február végén egy igazán speciális OTHERSIDE-dal várunk titeket. A hónapnak megfelelő totális farsangi őrület fog kialakulni, a legkeményebb basszusok közepette, amit BORGORE és CHRISPY szolgáltatnak. A kiöltözés nem kötelező, de mit ér a karnevál, ha nincsenek kosztümök? A különleges esemény, különleges helyszínt is kíván, így egy estére áttesszük a székhelyünket a STUDIO-ba!STUDIO (Events Hall)
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Gabriel bijus
összes résztvevő megtekintése

Otherside Carnival CARNIVAL w/ Borgore (IL) Chrispy (UK) @ STUDIO (Events Hall)

Február végén egy igazán speciális OTHERSIDE-dal várunk titeket. A hónapnak megfelelő totális farsangi őrület fog kialakulni, a legkeményebb basszusok közepette, amit BORGORE és CHRISPY szolgáltatnak. A kiöltözés nem kötelező, de mit ér a karnevál, ha nincsenek kosztümök? A különleges esemény, különleges helyszínt is kíván, így egy estére áttesszük a székhelyünket a STUDIO-ba!

A porondmester egyenesen Izraelből jön, és talán könnyedén kijelenthetjük, hogy a legmocskosabb reszelés és szövegek hozzá köthetők. Ő nem más, mint BORGORE.
Asaf Borger gyakorlatilag egy év alatt küzdötte fel magát a nagyok közé, készített remixet Rusko-nak, dolgozott együtt Diplo-val, és a „Borgore Ruined Dubstep” Ep sorozatával bebizonyította, hogy jogosan van kiemelt helye a szakmában. 5 éves kora óta folytat zenei tanulmányokat, több műfajban
és hangszeren is kipróbálva magát. Távol a pezsgő dubstep színterektől, sajátos, kötöttségektől mentes stílust alakíthatott ki. Igazi védjegyeivé váltak az eltúlzott szexuális tartalmú szövegei és az a kemény gargarizáló dubstep hangzás, melyet a metálos ritmusvilág alapoz meg, amit ő csak gorestep-nek hív. Olyan híresebb számai után pedig mint a „Love” vagy a „Nympho” a kritikusok mellett a közönség is kitüntetett figyelemmel kíséri a munkáját, nincs is jobb bizonyíték erre, minthogy az amerikai turnéja mindenhol teltházzal futott.

Az est másik vendége a szokásoknak megfelelően az Egyesült Királyságból érkezik, s ahogy már megtapasztalhattátok, az angol különítmények rendesen
odateszik magukat, ha dubstepről van szó. Ezt a hagyományt folytatja februárban CHRISPY. A liverpooli srác 2008 óta producerkedik, és egyedi remixeivel hamar felhívta magára a figyelmet (milliós nézettségű Youtube videók, hatalmas rajongó tábor), hisz képes a legártatlanabb pop számból is pusztító átdolgozást készíteni. De ha épp nem Rihanna vagy La Roux számokat remixel, akkor sem tétlenkedik, hisz a saját számok hegesztése mellett, még a Filth fm rádión is van műsora.

Végül,  de nem utolsó sorban csatlakoznak hozzánk cseh barátaink Z-KAT és DMITRY. A magyar felhozatal is bővül: MNNiA, avagy MyNickNameIsArtimus a fiatal producer először szórja majd a basszusokat az Otherside sorozatban, és a természetesen a rezidenseink, úgy mint DST és a ROBOTROCK csapata is garantálja az igazi karneváli hangulatot!

Egyet megígérhetünk... ez a buli nagyobb, izgalmasabb, és végül, de nem utolsó sorban, minden eddiginél keményebb lesz!

---LINE UP---
BORGORE (IL) /Buygore/
CHRISPY (UK) /Stupid Fly, 2 Much Bass/
DMIT.RY (CZ) /Neo Violence/
Z-KAT (UK/CZ) /Electrostimulation Rec./
MNNiA /Bombeatz/
DST /Midnight Freaks, Otherside/
ROBOTROCK

---INFO---
Helyszín: STUDIO (Hajógyári Sziget), Budapest
Korhatár: 18+

Belépő
Elővételben: 1500 HUF
Helyszínen: 2000 HUF

További infó az elővételes jegyekről hamarosan !
A műsorváltoztatás és a beléptetés jogát mind a szervezők, mind a hely fenntartja !
További információ:
info@othersidebudapest.com
http://othersidebudapest.com
http:/​/​facebook.com/​othersidebudapest

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hello trance, hello techno!

    Milyen lehet az, amikor egy tapasztalt trance producer/dj visszakanyarodik az alapokhoz és a trance esszenciáját, techno alapokra ülteti? Egy borús, esős napon kiderül.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó