Pulzar

Extrawelt flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2010. október 7.-ig1 900 Ft

Partyajánló

Extrawelt @ STUDIO (Events Hall)

Fellépők
Dátum 2010. október 8.
Helyszín STUDIO (Events Hall)
Stílus Minimal, House, Tech-house
ExtraweltOktóber 8-án, pénteken, a Fame Promotion jóvoltából egy év után újra ellátogat hozzánk Sven Väth hamburgi elitcsapata, az Extrawelt, egy igazán minőségi és finom live act erejéig!STUDIO (Events Hall)
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: jano5266 anoushka Mallory
összes résztvevő megtekintése

Extrawelt @ STUDIO (Events Hall)

Október 8-án, pénteken, a Fame Promotion jóvoltából egy év után újra ellátogat hozzánk Sven Väth hamburgi elitcsapata, az Extrawelt, egy igazán minőségi és finom live act erejéig!

A sikerduó többször bebizonyította már, hogy a műfajban kevesen tudnak akkora hatást gyakorolni a közönségre, mint ők, hiszen Arne Schaffhausen és Wayan Raabe teljesen egyedülálló módon kombinálja a fogós dallamokat a mélyebb, szürrealista hangzásvilággal.
Sok "kortársukkal" ellentétben, a Border Community-nél vagy a Traum-nál megjelent első nagy slágerek után nem fogytak ki az ötletekből és nem alkalmazkodtak a trendekhez, sőt minden eddiginél mélyebb, profibb és kifinomultabb zenéket kezdtek el készíteni. Méltán mondhattuk, az Extrawelt túlélte önmagát, amikor Arne és Wayan következő dobásával még nagyobbat alkotva a Cocoonnál jelentette meg legújabb lemezét. Az Aldous Huxley regényére utaló cím (eredetileg: Schöne Neue Welt = Szép új világ) egy olyan albumot takar, amit igazán hosszú várakozások előztek meg. Ha ehhez hozzáadjuk az előző évek magyarországi sikerszériáit és hogy végre kellő nagyságú és színvonalú helyre érkezik a csapat - teljes biztonsággal állíthatjuk - egy igazán nagyszerű estének nézünk elébe a Hajógyári szigeten!
A hangulat további fokozásához igazán kiváló és illusztris hazai névsor járul hozzá:
* Naga és Beta - a Hairy nagyágyúi
* Fine Cut Bodies
* Subotage és Dr. Zoidberg az NVC-től
 
Továbbá produkcióhoz méltó látványvilágról az elismert Skylab Visual gondoskodik.
Október 8-án tehát a Studioban, végre igazán nagyszabású és egyedi hangzású ízelítőt kaphat a magyar közönség az Extrawelt szép új világából.



Extrawelt live at Studio 10.08. Péntek

időpont: 2010. október 08., péntek
helyszín: Studio, Budapest, Hajógyári-sziget
 

Extrawelt live

Fine Cut Bodies

Naga & Beta

Subotage

Dr. Zoidberg


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó