Pulzar

RiseFM & Noise Night Life pres. Heavy Weight Sessions Vol.1 flyer

Belépő
Elővételben 2010. december 16.-ig3 000 Ft
Helyszínen3 500 Ft
VIP elővételben5 000 Ft
VIP helyszínen6 000 Ft

Partyajánló

RiseFM & Noise Night Life pres. Heavy Weight Sessions Vol.1 @ STUDIO (Events Hall)

Fellépők
Dátum 2010. december 17.
Helyszín STUDIO (Events Hall)
Stílus Tech-house, House
RiseFM & Noise Night Life pres. Heavy Weight Sessions Vol.1A December 17-ei dátumot érdemes jó vastagon bekarikázni a party-naptárban. Először látogat el ugyanis Magyarországra Afrojack, a RiseFM és a Noise Night Life közös szervezésében. A Budapest legnagyobb klubjában, a STUDIO-ban tartott bulit nem várt érdeklődés övezi...nem csoda, hiszen a holland fenegyerek nem ismeretlen az igazi partiarcok számára.STUDIO (Events Hall)
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Andrew Ryan
összes résztvevő megtekintése

RiseFM & Noise Night Life pres. Heavy Weight Sessions Vol.1 @ STUDIO (Events Hall)

A December 17-ei dátumot érdemes jó vastagon bekarikázni a party-naptárban. Először látogat el ugyanis Magyarországra Afrojack, a RiseFM és a Noise Night Life közös szervezésében. A Budapest legnagyobb klubjában, a STUDIO-ban tartott bulit nem várt érdeklődés övezi...nem csoda, hiszen a holland fenegyerek nem ismeretlen az igazi partiarcok számára.

Afrojack idén az előkelő 19. helyet kaparintotta meg a DJ Mag Top100 DJ mustráján, beírva magát ezzel a zenetörténelembe. A “Math”, a “Do My Dance”, a David Guettával közösen elkészített “Toyfriend” mind klubhimnuszoknak számítanak. Sorban állnak remix-felkérésekkel olyan neves előadók, mint Madonna, vagy Lady Gaga, és egyre nagyobb bulikban játszik a holland fenegyerek, például az ibizai Pacha-ban, Miami Ultra Music Festival-on és az Electric Daisy Carnival-on Los Angelesben, sőt mi több, December 17-én személyesen is találkozhatunk Vele a budapesti Studioban. Legsikeresebb felvétele az Eva Simons-szal közösen készített „Take Over Control”, amely az egyik legforróbb klubzene mostanában a Beatporton egyből a 2. pozíciót érte el, és több mint 1 millióan nézték meg a Youtube-on.

Ez a party óriási durranásnak ígérkezik! És még szót sem ejtettünk az Afrojack előtti bemelegítésről: Nikola, a RiseFM ifjú talentuma, aki DJMag Top100-as szavazásán a világranglista 191. helyezését érte el, valamint hazai pálya egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb DJ-je, Andro is fellép egy exclusive szettel.

Senki ne számítson finomkodásra!

2010.12.17. STUDIO – AFROJACK–ANDRO | WarmUP: NIKOLA

Jegyek elővételben a Retro üzletekben: BUDAPEST - WESTEND, ÁRKÁD, MAMMUT | GYŐR , SZÉKESFEHÉRVÁR, PÉCS, KAPOSVÁR, VESZPRÉM, ZALAEGERSZEG

Belépők: 2010.December 16-ig: 3.000 HUF | Helyszínen: 3.500 HUF |
VIP elővételben: 5.000 HUF | VIP helyszínen : 6.000HUF


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • Chriss (Chriss Ronson) interjú

    2010-es eseményekről, trendekről és a szakma jelenlegi állapotáról beszélgettünk Chriss-el.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó