Pulzar

Bladerunnaz 12th Birthday Bash: Shogun Audio label night flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2011. február 11.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz 12th Birthday Bash: Shogun Audio label night @ STUDIO (Events Hall)

Fellépők
Dátum 2011. február 12.
Helyszín STUDIO (Events Hall)
Stílus Drum and Bass, Nu Beats
Bladerunnaz 12th Birthday Bash: Shogun Audio label nightA Bladerunnaz a budapesti partyélet egyik legrégebbi szereplője. A csapat idén 12 éves fennállását ünnepli, ennek alkalmából seregnyi kiváló DJ-t látnak vendégül a február 12-ei születésnapi mulatságon a STUDIO falai között. A szülinapi buli egyben a mixmágus DJ Friction vezette Shogun Audio kiadó nagyszabású bemutatkozója is lesz, hiszen a kiadófőnök mellett az osztrák bulibasserek, a Camo & Krooked, a mélyebb zenék professzorai, azaz a Spectrasoul és a Shogun szócsöve SP:MC, valamint a magyar büszkeség Spinline ad ízelítőt a kiadó által képviselt zenei világból.STUDIO (Events Hall)

Bladerunnaz 12th Birthday Bash: Shogun Audio label night @ STUDIO (Events Hall)

A Bladerunnaz a budapesti partyélet egyik legrégebbi szereplője. A csapat idén 12 éves fennállását ünnepli, ennek alkalmából seregnyi kiváló DJ-t látnak vendégül a február 12-ei születésnapi mulatságon a STUDIO falai között. A szülinapi buli egyben a mixmágus DJ Friction vezette Shogun Audio kiadó nagyszabású bemutatkozója is lesz, hiszen a kiadófőnök mellett az osztrák bulibasserek, a Camo & Krooked, a mélyebb zenék professzorai, azaz a Spectrasoul és a Shogun szócsöve SP:MC, valamint a magyar büszkeség Spinline ad ízelítőt a kiadó által képviselt zenei világból.

DJ Friction érdemeit nem kell különösebben fényezni, a már kiadófőnökként is bizonyított DJ az Andy C, DJ Hype, El Hornet (Pendulum) vagy Marky fémjelezte drum and bass felsőház teljes jogú tagja lemezlovasként is, hiszen úgy bánik a három lemezjátszóval, ahogyan csak kevesen tudnak. Remek technikája jó ízléssel is párosul, ügyesen egyensúlyozva a legfrissebb szerzemények és a klasszikus darabok között, megtalálva azt az arányt a partyhimnuszok és a mélyebb számok forgatagában, amelytől a szakik és a tombolni vágyók is elégedetten táncolhatnak szettjeire. Hűséges MC-je, nemcsak az egyik legjobb, aki tudja és tartja is az aranyszabályt, hogy nem feltétlenül kell egyfolytában használni a mikrofont, a kevesebb néha több. SP:MC producernek sem utolsó, dubstep szerzeményei a patinás Tempa kiadónál jelennek meg többek között.

Az utóbbi évek két nagy felfedezettje a Spectrasoul és a Camo & Krooked. Míg előbbiek a komolyabb, mélyebb zenék mellett tették le voksukat, addig az osztrák páros az önfeledt buliztatásért felelős. 

Változatos és szórakoztató estének néz tehát elébe az, aki ellátogat február 12-én a Hajógyári szigetre, ahol a Shogun külföldi sztárjai mellett zenél még a kiadó magyar felfedezettje, a Spinline, valamint a közönség szerint legjobb magyar dnb DJ, Chris.su és Statik, valamint a csapat jóbarátja a román MC Agent is. 



Bladerunnaz 12th Birthday Bash

Shogun Audio label night

2011. február 12., szombat
STUDIO, Óbudai (Hajógyári) sziget http://foursquare.com/venue/1987804

Jegyár

Elővételben: 2500 HUF
Helyszínen: 3000 HUF
VIP: 5000 HUF (csak a helyszínen!)

Elővételes helyek:
White Label (Budapest, V. ker., Irányi utca 5.)
http://foursquare.com/venue/4313465
Deep hanglemezbolt (Budapest, VI. ker., Aradi u. 22.)
http://foursquare.com/venue/2530107
Nyugati nonstop (Budapest, Nyugati tér)
http://foursquare.com/venue/5497014
Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei:
http://www.ticketportal.hu/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=417253
http://www.ticketportal.hu/pmiesta.asp

Line up:
DJ Friction (Shogun Audio - UK)
SP:MC (Shogun Audio - UK)
Camo & Krooked (Shogun Audio, Breakbeat Kaos - A)
Spectrasoul (Shogun Audio, Metalheadz - UK)
Spinline (Shogun Ltd., Ram)
Chris.Su (Bladerunnaz, Commercial Suicide)
Statik (Bladerunnaz)
MC Agent (Unusual Suspects - RO)

http://www.shogunaudio.co.uk/
http://www.bladerunnaz.hu/


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó