Pulzar

Partyajánlók

2010. december 31., péntek

2010. december 31., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2010-12-31] 10/11 New Year's Eve
    @ Merlin, Budapest

    Budapest két legvagányabb szervezőcsapat egyesítette erőit, hogy méltó pontot tegyen egy egyéve húzódó ügy végére. Abban az esetben, ha képet akarsz kapni Budapest pezsgő undeground zenei élet legcsúcsáról, nincs apelláta. A város egyetlen éjszaka is műküdő színháza ad teret ennek a több ezer fős őrületnek, ahol 3 helyszínen kísérnek át az újévbe a város legjobb szelektorai, live-actjei.
    Bővebben
  • [2010-12-31] 3in1 Instant Szilveszter
    @ Instant, Budapest

    3in1 Instant Szilveszter – Instant Balkánaán Extra, Rewind NYE Special & Tilos Rádió Szilveszter
    Bővebben
  • [2010-12-31] Badgirls presents Szilveszter
    @ Club Korona, Kecel

    A Club Korona tradicionális szilvesztere. 16 DJ, 2 terem.
    Bővebben
  • [2010-12-31] Bang To The Future New Years Eve
    @ SINOSZ sportcsarnok

    Újévi mulatság a hardtechno és techno szerelmeseinek szilveszter éjszakáján! Ismét elérkezik az év vége, így már mindannyian arra készülünk, hogy kellemes környezetben a barátainkkal, lehetőleg kedvenc zenei körítésünkkel töltsük el az év utolsó  perceit valamint jó hangulattal megalapozva lépjünk át egy boldog új esztendő kapuján. 
    Bővebben
  • [2010-12-31] Beat NYE Party
    @ Beat, Budapest

    2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
    Bővebben
  • [2010-12-31] BommBomm Szilveszter
    @ Mono, Budapest

    Búcsúzunk 2010-től, a Mono jelenlegi formájától, ugyanakkor egy óriási hellót mondunk 2011-nek meg a finom muzsikáknak. Többéves utunk sarkalatos audio-pontjai érnek itt össze: legyenek azok akár a menő német minimáltechnók, a vicces svéd chiptune dallamok, a régiúj angol poprock számok, vagy a hideg szibériai dubstep-futamok. Alapvetésként pedig a megbízható európai electro- és technózenék fognak szólni rogyásig, amiket már régóta hallgatunk együtt a BommBomm bulikon - ez lesz bizony a tizenhetedik. Mások és saját zenéit Banyek, Noise64 és Plesiv fogják játszani, mirco.D pedig szemünknek, szívünknek, memóriánknak kedves képekkel festi alá a táncos ritmusokat. Éjfélkor chiptune himnusz, hajnalban happy hardcore!
    Bővebben
  • [2010-12-31] BUÉK 2011
    @ Club Prince, Mende

    Az óévbúcsúztató / újévköszöntők Mendén mindig is a rezidensekre épültek. Nem szakítva ezzel a hagyománnyal idén sem, a line up "gerincét" a házigazda lemezlovasok adják. Az évközbeni sok alázatos munka - sok warm up / levezető szerepek - után végre itt az idő, amikor kiélvezhetik a közönség szeretetét.
    Bővebben
  • [2010-12-31] Chachacha presents KRÉZI FANKI SZILVESZTER
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Ha egy kis feelingre és groovera vágysz, ha nem akarsz elvegyülni a többezres kommersz tömeggel, ha igazi funky hangulatban akarod kezdeni az új évet és, ha budapest egyik legjobb klubjában szeretnél szilveszterezni akkor itt a helyed!
    Bővebben
  • [2010-12-31] Consonance Special 2010 NYE Party
    @ Sunny Lounge, Budapest

    Nyolc DJ, ritmusgitár, vokál, didgeridoo és after party másnap délig – a Consonance megadja a módját 2010 méltó búcsújának. A helyszín a kedvenc kuckónk, a Club Sunny, mely az elmúlt években számtalanszor bizonyított…
    Bővebben
  • [2010-12-31] Corvintető Szilveszter
    @ Corvintető, Budapest

    Bővebben
  • [2010-12-31] Cökxpôn Pszichedélikus Szilveszter
    @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

    Bővebben
  • [2010-12-31] Cream Szilveszter
    @ Cream Cafe, Vecsés

    Sokan vagyunk akiknek a várostól alig néhány percnyire található, mégis eldugott kis kávézó örökké él az emlékeinkben. Köszönhető a felejthetetlen baráti társaságoknak és kiváló csapatnak akik az akkor még csak épülő lakópark szélére gyűltek össze, hogy a megszokott környezettől eltérően bulizzanak. A Cream Café mindig is ezt adta nekünk amikor nem egy vacsorára ugrottak be a környékbéliek, hanem sokan a fővárosból autóztunk le,... hogy családias légkörben, minden félelem nélkül szórakozzunk a modern zenékre.
    Bővebben
  • [2010-12-31] DEADCODE & Friends NYE 2010
    @ HUNGEXPO K pavilon

    2010 utolsó napján kerül megrendezésre a Deadcode Production szilveszteri partija a budapesti Hungexpo K-IV konferencia termében. Az óévbúcsúztató techno , tech-house banzájon Magyarország válogatott kiválóságai fogják biztosítani az ünnepi hangulatot.
    Bővebben
  • [2010-12-31] Excess & Kuplung prez: Excess NYE!
    @ Kuplung, Budapest

    Köszönjük nektek ezt a remek évet! Mivel is hálálhatnánk ezt meg, mint egy nagy szilveszteri Excess Party-val! Megint elhívtunk nektek egy rakás fellépőt, olyanokat, akik szintén mindig valami újdonságon törik a fejüket, kis túlzással a következő évek meghatározó előadóit, reménységeit.
    Bővebben
  • [2010-12-31] Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells
    @ Flört, Siófok

    Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.
    Bővebben
  • [2010-12-31] Gayle San & Philipp Kipphan
    @ M47

    Egy remek év végén egy fantasztikus partival vár a kelet-magyarországi techno fellegvára minden rakoncátlan partiarcot. A sárándi M47-ben 2010. december 31-én két zseniális techno DJ vendégeskedik: az elbűvölő szépségű Gayle San és az ifjú titán, Philipp Kipphan. A rezidencia három testőre, Schmidt, Zsíros és Dave pedig a mundér becsületét védi hősies elszántsággal és a felgyülemlett kedvenc korongjaival. A tempó feszes lesz, de a hangulat garantáltan fesztelen!
    Bővebben
  • [2010-12-31] Happy New Year 2011
    @ Macallan, Nyíregyháza

    Bővebben
  • [2010-12-31] Happy New Year 2011 Party
    @ Highlander, Sárospatak

    Bővebben
  • [2010-12-31] Hungarian DJ Festival Szilveszteri Party
    @ Expo Center - Pécs

    A 2010-es évet nem is ünnepelhetnénk meg méltóbb körülmények között, mint a DJFESZTIVÁLOK történetének első Szilveszeri Megapartijával! A 17 bulit, 77 lemezlovast, 9 városban meghódító rendezvénysorozat első ízben rendez a már jól megszokott pécsi Expo-Centerben óévbúcsúztatót, a szokásos kiemelkedő hang, fény és vizuál apparátussal, az ország legjobb house és techno djivel, és persze az ország egyik legjobb közönségével, azaz VELETEK!
    Bővebben
  • [2010-12-31] JK!NYE 2010/2011 Szilveszter
    @ Liberté, Kecskemét

    Idén is kacskaringós utat jártunk be, mire jelenlegi célunkhoz karnyújtásnyira kerültünk. Számtalan útelágazásnál törtük a fejünket, hogy merre menjünk tovább és jó néhány akadály előtt gondolkodtunk, mi is lehet a helyes megoldás. Most itt vagyunk szinte karnyújtásnyira minden party-sorozat talán legjobban várt állomásától, a Szilveszter éjszakától. Le kell azonban szögeznünk, hogy ez korántsem a végállomás, hisz már most gőzerővel készülünk a 2011-es szezonra is, de ne szaladjunk ennyire előre!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó