Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Excess & Kuplung prez: Excess NYE! @ Kuplung, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Kuplung, Budapest, Király utca 46.
Stílus break, Electro, House, Minimal,
Tech-house, Techno
Excess & Kuplung prez: Excess NYE!Köszönjük nektek ezt a remek évet! Mivel is hálálhatnánk ezt meg, mint egy nagy szilveszteri Excess Party-val! Megint elhívtunk nektek egy rakás fellépőt, olyanokat, akik szintén mindig valami újdonságon törik a fejüket, kis túlzással a következő évek meghatározó előadóit, reménységeit.Kuplung, Budapest, Király utca 46.

Excess & Kuplung prez: Excess NYE! @ Kuplung, Budapest

Köszönjük nektek ezt a remek évet! Mivel is hálálhatnánk ezt meg, mint egy nagy szilveszteri Excess Party-val! Megint elhívtunk nektek egy rakás fellépőt, olyanokat, akik szintén mindig valami újdonságon törik a fejüket, kis túlzással a következő évek meghatározó előadóit, reménységeit.

Tiszteletét teszi nálunk az este  folyamán az electro nagykövet Tits&Clits, az egyre több saját  zenével felvértezett Headshotboyz, és Popbitch, aki exkluzív szettel  készül az ünnepre. Vendégül látjuk Tolo-t is, aki a tech-house  erejével mozgatja meg a táncparketett! Természetesen a házigazdák is  kiveszik a részüket a táncoltatásból!  A Datascent, a NakedKool és Eirik is kezeskedik azért, hogy egy nagyott rázzunk az év utolsó napján! Csak nektek! Gyertek!

Italakciók:
700 HUF: gin tonic; vodka narancs, cuba libre
900 HUF: vodka bomba
Éjfélkor egy pohár ingyen pezsgő minden kedves vendégnek.
Belépő/ Entry:1000 HUF
START: 20:00h

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó