Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Ping Pong Match 10 - jubileumi party @ Kuplung, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 2.
Helyszín Kuplung, Budapest, Király utca 46.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal Techno, Minimal,
Electro-house
Ping Pong Match 10 - jubileumi party10. jubileumi Ping Pong Match a Kuplungban magyar és francia vendégszereplőkkel, Mister M szervezésében!Kuplung, Budapest, Király utca 46.

Ping Pong Match 10 - jubileumi party @ Kuplung, Budapest

10. jubileumi Ping Pong Match a Kuplungban magyar és francia vendégszereplőkkel, Mister M szervezésében!

Jubileumi kiadás! A Ping Pong Match 10. estjéhez érkezett, a házigazda továbbra is Mister M., a pult mögött ütős vendég-felhozatal!

Felejtsétek el a stílushatárokat, most nem az adja a kereteket: a hely, a közönség atmoszférája rezonál majd a 10. Ping Pong Match-en! A buli a 4/4 stílusok körül mozog majd, hogy mindenki végigkóstolhassa a minimal, tech-house, techno, electro house és hasonló műfajok kincseit. Vidám, hallgatható, táncolható elektronikát hoznak magukkal az ismert, ill. kevésbé ismert, de annál tehetségesebb producerek és DJ-k. A cél, hogy közelebb hozzuk a közönséget a műfajokhoz, senki ne érezze, hogy az elektronika a „szeletelésről” szól. Ez szórakoztatás, ismerkedés, bemutatkozás egy olyan zenei skáláról, ami egy éjszakába bele se fér! Mindenesetre Mister M. megpróbálja, aki a következő line-uppal várja a bulizókat:

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó