Pulzar

Cream Szilveszter flyer

Belépő
Mindenkinek10 000 Ft

Partyajánló

Cream Szilveszter @ Cream Cafe, Vecsés

Fellépők
Továbbá még: Aromatic, World Junkie
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Cream Cafe, Vecsés, 2220 Vecsés Schweidel J. u. 19.
Stílus House, Tech-house, Minimal
Cream SzilveszterSokan vagyunk akiknek a várostól alig néhány percnyire található, mégis eldugott kis kávézó örökké él az emlékeinkben. Köszönhető a felejthetetlen baráti társaságoknak és kiváló csapatnak akik az akkor még csak épülő lakópark szélére gyűltek össze, hogy a megszokott környezettől eltérően bulizzanak. A Cream Café mindig is ezt adta nekünk amikor nem egy vacsorára ugrottak be a környékbéliek, hanem sokan a fővárosból autóztunk le,... hogy családias légkörben, minden félelem nélkül szórakozzunk a modern zenékre.Cream Cafe, Vecsés, 2220 Vecsés Schweidel J. u. 19.

Cream Szilveszter @ Cream Cafe, Vecsés

Sokan vagyunk akiknek a várostól alig néhány percnyire található, mégis eldugott kis kávézó örökké él az emlékeinkben. Köszönhető a felejthetetlen baráti társaságoknak és kiváló csapatnak akik az akkor még csak épülő lakópark szélére gyűltek össze, hogy a megszokott környezettől eltérően bulizzanak. A Cream Café mindig is ezt adta nekünk amikor nem egy vacsorára ugrottak be a környékbéliek, hanem sokan a fővárosból autóztunk le,... hogy családias légkörben, minden félelem nélkül szórakozzunk a modern zenékre.

 Ugyan a Katica Lakópark teljesen beépült az évek során, a szilveszter az mégis más. Ilyenkor elnézőek a lakók, nagyobb mindenki toleranciaküszöbje, bátrabban lehet feltekerni a hangerőt. Nos a csapat visszatér szilveszterkor, hogy felidézzük a gyönyörű együtt eltöltött éjszakákat Vecsésen. Korlátlan italfogyasztással, vacsorával és azokkal a DJ-kkel várunk akik hitelesen képviselik a megszokott hangulatot. Rusty-tól biztosan számíthatunk a Home kisterem korábbi slágereire a frissebb zenék mellett, Aromatic a Synthetic bulik régi és új lemezeivel készül míg a nemrég DJ-ként debütált World Junkie esetében fel sem merül, hogy nincsenek a táskájában az elmúlt évtized legjobb zenéi, hiszen aktív részese a szcénának nagyon rég óta.


A legjobban persze Te járulhatsz hozzá a régi hangulathoz ha megjelensz és emeled az est fényét!

Cream Szilveszter
http://www.cream-cafe.hu
Cream Café - Vecsés (Katica lakópark - Arany János utca - Schweidel János utca sarok)
DJ-k: Rusty, Aromatic, World Junkie
Belépő: 10.000 Ft ami korlátlan italfogyasztást tartalmaz egész éjszaka.

Facebook
: http://www.facebook.com/event.php/?eid=124714677591284

Friss zenei anyagok a DJ-ktől:

World Junkie 2010 December promo mix:
http://soundcloud.com/worldjunkie/sets/world-junkie-promo-mix-2010-december/

Aromatic Bólogatós Podcast 4:

http://bit.ly/h8NjmR


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó