Pulzar

Bang To The Future New Years Eve flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Az első 100 vendégnek2 500 Ft

Partyajánló

Bang To The Future New Years Eve @ SINOSZ sportcsarnok

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín SINOSZ sportcsarnok
Stílus Electro, Hard Techno, Hardstyle, Minimal,
Tech-house, Techno
Bang To The Future New Years EveÚjévi mulatság a hardtechno és techno szerelmeseinek szilveszter éjszakáján! Ismét elérkezik az év vége, így már mindannyian arra készülünk, hogy kellemes környezetben a barátainkkal, lehetőleg kedvenc zenei körítésünkkel töltsük el az év utolsó  perceit valamint jó hangulattal megalapozva lépjünk át egy boldog új esztendő kapuján. SINOSZ sportcsarnok
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: felipe88
összes résztvevő megtekintése

Bang To The Future New Years Eve @ SINOSZ sportcsarnok

Újévi mulatság a hardtechno és techno szerelmeseinek szilveszter éjszakáján! Ismét elérkezik az év vége, így már mindannyian arra készülünk, hogy kellemes környezetben a barátainkkal, lehetőleg kedvenc zenei körítésünkkel töltsük el az év utolsó  perceit valamint jó hangulattal megalapozva lépjünk át egy boldog új esztendő kapuján. 

 A hardtechno és techno rajongóinak sem múlhat el az év egy igazán magával ragadó esemény nélkül, így 2 termet prezentálva szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy igazán emlékezetesen tölthessétek el ezt a szilvesztert. A rendezvény a budapesti SINOSZ Sportcsarnokban kerül megrendezésre, ezzel is reméljük, hogy egy kicsit fel tudjuk nektek idézni a régi New Generation of Hard Techno-s élményeket, ezzel is azt előrevetítve, hogy ez az est tényleg kihagyhatatlan minden régi és új embernek egyaránt!

 

A main room kapujának zászlóvívője, nem más mint sokatok kedvence, a németországi születésű Jason Little lesz. Bizonyára már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen számos alkalommal bizonyította, hogy a magyar közönség és a frankfurti fiatalember tökéletes párost alkotnak. Jason Little mellett, több magyar tapasztalt és nagy sikereket elért művészt is táncba hívunk valamint a feltörekvő tehetségeknek is teret adunk. Első körben az NGoHT team egyik kiemelkedő tagja Morison-t hallhatjuk, aki többek között számos megjelenést tudhat magáénak olyan kiadóknál mint például a Sven Wittekind gondozásban lévő Inflected Records, ahol a nagysikerű Alphan Against Omega látott napvilágot, melyet szerzőpárosával Damoks-szal készítettek el. SveTec-et habár nem kell a legtöbb hazai partyarcnak bemutatni, mindenképpen jegyezzük meg, hogy már 2005-ben elindította saját partysorozatát amit utána több is követett igen nagy sikerrel. A jelenleg is futó Svetec and Friends néven próbálja meg a szakma rajongóit, magához és külföldi vendégeihez egy kicsit közelebb hozni. Produceri munkássága kimagasló a hazai szvérából és már igazán nagy sikereket sikerült bezsebelnie hazánkon kívül is valamennyi elsimert hardtechno kiadónál már megjelent lemeze, mint például Distorted, Crowbar, Combat Skill. A est egyetlen live act-jét Versus prezentálja nekünk. A leginkább feldolgozásairól híres ámde feletébb energikus és dinamikus hangzás világot képviselő művész már bizonyított hazánk számos clubja mellett, az NGoHT Hungarian Massacre sorozatán is. Tilthammer az Illegal records tagja főként Budapest-en a Kashmir Underground és a K2 falai közt vált ismertté, ahol is több partysorozat rezidenseként mutathatta meg tehetségét. Több kiadvánnyal is rendelkezik már, többek között olyan nevesebb kiadónál is megjelent munkáságga mint az Animasola. A nyíregyházi születésű Bart Shadow hazánk egyik ígéretes tehetsége több külföldi labelnél is megvillantotta már, rátermettségét, ide sorolhatjuk a Technoart, AudioCode vagy az Overweight kiadókat is. JimE mint mindig most is a buli meghatározó és méltó befejezéséről gondoskodik, záró settjei sokak számára a legszebb pillanatokat hozzák el az utolsó órában. Az est megfelelő felvezetéséről és a tánctér hangulatának felmelegítéséről nem más mint Steve Vortex gondoskodik majd. 

A kisteremben ezen az estén a technoé lesz főszerep, ezen belül is a legigényesebb, seggrázós darabok valamint a keményebb pörgősebb kiadványok is a terítékre kerülnek. A teremben fellépők közül öt páros b2b produkcióját hallhatjuk majd. A Planet Radio Show két házigazdája, Nils és BoncsAir közös játéka már nem újdonság, hiszen évek óta hallhatjuk őket alkalmanként együtt zenélni. Hadova a Minimal & Melodies képviseletében lép a lemezjátszók mögé az Adult Records-nál kiadó, immáron holland székhelyű Slave-vel. A Budapest Techno csapatától Poulos & Makkay, míg a classictechno.hu keretein belül Gatex & Francesco Fabricar szettjei színesítik majd az estét. Habár ezen az estén a több mint 15 éves múlttal rendelkező, több csapatban is szerepet vállaló Simon-t egyedül hallhatjuk zenélni, így is biztossak lehetünk benne, hogy remekül fogunk szórakozni.

Abban biztosak lehetünk, hogy ezen az estén mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást. Gyere és robbanj át velünk 2011-be!

Area 1:

JASON LITTLE (Jason's Mask, Crowbar, DataBlender - D )
Morison (Artillery)
Svetec exclusive 3 decks set (Crowbar, Combat Skill)
Versus Live act - (Illegal records)
Tilthammer - (Animasola MTR , OWR)
Bart Shadow (Technoart Recordings)
Jim-E
Steve Vortex

Area 2:

Simon (Planet Radio, classictechno.hu)
Nils b2b Boncsair (Planet Radio)
Gatex b2b Francesco Fabricar (classictechno.hu)
Hadova b2b Slave (Minimal & Melodies/Adult rec.)
Poulos b2b Makkay (Budapest Techno)




Belépő helyszínen : 3000 HUF, az első 100 vendégnek 2500HUF

Helyszín : SINOSZ sportcsarnok (Könyves Kálmán krt. 28 )


Extra: Balloon, Partyshop, Az első 100 vendégnek welcome drink.



Megközelíthetőség:

Tömegközlekedéssel:
Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra, leszállás: Ferencváros, MÁV-állomás
Villamos: 1-es Ferencváros, MÁV-állomásig
Busz: A 103-as autóbusz a Ferencváros, MÁV-állomásig
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra.

Éjszakai járatok:
901-es Ferencváros, MÁV-állomásig, 937-es Ferencváros, MÁV-állomásig

Parkolási lehetőség az udvaron!


http://www.myspace.com/jason-little
http://www.facebook.com/planetradioshow
http://www.mixcloud.com/simon111/
http://www.myspace.com/nilshu 


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó