Pulzar

Necromacy & Glass House Jótékonysági Party flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Necromacy & Glass House Jótékonysági Party @ Glasshouse, Harta

Fellépők
Dátum 2010. november 26.
Helyszín Glasshouse, Harta, 6326 Harta, Kékesi út 1.
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal,
House, Hardcore, Dub, Deep House,
break
Necromacy & Glass House Jótékonysági PartyA kalocsai Necromancy party szervezői Feky és Creator -2010 november 26.-án pénteken- már ötödik alkalommal rendezik meg „Jótékonysági party” estjüket.Glasshouse, Harta, 6326 Harta, Kékesi út 1.

Necromacy & Glass House Jótékonysági Party @ Glasshouse, Harta

A kalocsai Necromancy party szervezői Feky és Creator -2010 november 26.-án pénteken- már ötödik alkalommal rendezik meg „Jótékonysági party” estjüket.

 Ezúttal a hartai Glass House Disco ad otthont a rendezvénynek.. Az idei év különlegessége, hogy nem egy, hanem három szervezet munkáját is szeretnénk támogatni. A Kék Madár Alapítványt és a Szegedi Gyermekklinikát, akik küldetése a gyógyítás, gondoskodás, a segíteni- és tenniakarás, és az egymásnak adható legnagyobb és legfontosabb dolog: a szeretet. Azokon segíteni, akik a legrászorultabbak: a hátrányos helyzetű és súlyosan beteg gyermekeken.
Valamint a hartai közbiztonságért felelős szervezetnek is szeretnénk megköszönni több éves kitartó munkáját,segitőkészségét.

E célok támogatására kértük fel Magyarország legkedveltebb lemezlovasait, akik önzetlenül igent mondtak a felkérésre. Ők biztos ott lesznek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy különleges atmoszférájú bulit rendezzenek.De nem csak az ő segítségükre számítunk, hanem a Tiédre is! Gyere el, érezd jól magad és a belépőddel támogasd a fenti célok megvalósulását.


Végül szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjunk mindazon támogatónak, médiának, lemezlovasoknak, a hartai Glass House Disco-nak és minden segítőnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvény. Köszönettel: Fekete Zoltán (Feky) és Valach Zsolt (Creator), szervezők.


A bulin résztvevő lemezlovasok üzenete:

Jay Lumen

"Minden kezdeményezést jónak tartok, ami arra irányul, hogy az arra rászorulók helyzetét bármilyen szinten is jobbá tehessük. Éppen ezért amikor csak ilyen lehetőség adódik, abban mindig szívesen részt veszek. Az pedig egy külön öröm és plusz, hogy ezúttal mindezt kellemesen szórakozva és bulizva tehetjük meg közösen veletek együtt. :) Ez az este erre ad lehetőséget, mi pedig - azt hiszem DJ barátaim nevében is beszélek - minden megteszünk, hogy a talpalávaló is olyan legyen, amit nem felejt el senki egyhamar. :)"

SanFranciscoBeat

"Remélem minél többen összegyűlünk azért, hogy tényleg a megfelelő összeg összegyűljön ismét a nemes cél érdekében. Ezen az este nem csak ti érezhetitek jól magatokat, hisz a jelenlétetek mások életét is boldoggá teszi."

Shabaam

"Példaértékű kezdeményezés Magyarországon! Immáron több éve a Necromancy által szervezett jótékonysági bulik a jó példa arra, hogy igenis közös erővel, összefogással képesek lehetünk segíteni másokon! Csak jó emlékek fűznek a jótékonysági bulikhoz! Mindig örülök, ha segíthetek jelenlétemmel! Már nagyon várom az ideit is!"


Snake Sedrick

„Örülök neki, hogy vannak ilyen kezdeményezések, mindig szívesen megyek el olyan rendezvényre, ami jótékonysági jelleget is magában foglal. Szerintem a magyarok összefogásban jelesre vizsgáztak idén, jó lenne hogyha az egymásra odafigyelés, a segítségnyújtás nem csak a katasztrófák idején, hanem a mindennapokban is jelen lenne az emberek életében.Ez a Line up bárhol az országban garancia a jó bulira, így egyáltalán nem izgulok, ugyanakkor készülök rá mint minden fellépésre, várom a Glasshouse bulit!”


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó