Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 200 Ft
Elővételben 2010. október 29.-ig1 700 Ft

Partyajánló

Into the Music @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Into the MusicA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Into the Music @ A38, Budapest

30.sz.20h

Larry Hangman, Demon Superior, Soerii & Poolek

1700/2200 Ft

Into the music című új sorozatunkban menő arcok ajánlják be kedvenc zenekjaraikat egy-egy jókora esti multaság összeállításához. Ezúttal Péterfy Bori rakta össze a legprovokatívabb poppereket a budapesti éjszakából. Kacagás, móka, buli!  
    Soerii & Poolek 
Soerii & Poolek
KAPCSOLÓDÓ LINKEK
"Képzeld el, hogy a Daft Punk tagjait bekokózva, betrippezve kidobják a Hortobágyon, és elveszik minden tehetségüket... Képzeld el, hogy Ziggy Stardust és Lugossy Béla, kísér a Saragossa Band... Képzeld el, hogy hajnal háromkor a fejedre esik egy brutális házibuli és nem tudsz kimászni alóla... Képzeld el, hogy cukor helyett szódabikarbóna került a szilvásgombócodra, és te bele fogsz harapni - és, hogy a következö lesz az a pillanat. Képzeld el, hogy valami vicces, de te nem érted... Képzeld el, hogy a Soerii & Poolek(ejtsd:Szőri és Pulek) a legfaszább dolog, amivel az elmúlt években találkoztál. Privát infernó, ami nem pontosan tudjuk, hogy micsoda, csak azt, hogy nagyot üt és nagyon menö. Lehetne, mondjuk sikkes elektronikus tánczene is, ha nem lenne ahhoz túl groteszk és abszurd, vagy szimpla pop, ha nem lenne elegánsan széttekert és dekonstruált. Lehetne sok minden más is, amire okosan bólinthatnánk, ha nem az lenne a helyzet, hogy tulajdonképpen nem hasonlít semmire, és: azoknak az ellenkezöjére sem. Egy viszont biztos: S és P lemezéhez csupa hipertitkos és hipermenö utazó popügynök adta a hangját, ami pedig a performanszot illeti, a Soerii & Poolek élö inkarnációja egy egészen elképeszto Live Show. Koncentrált és összehangolt popkulturális akció, bájos kis szönyegbombázás az érzékszervek ellen, édes kis semmiség sikító analóg szintetizátorokkal, sötét és gyomorban táncoló basszussal, szétmálló hangerdövel. Robbanásveszélyes plasztik…amit, nyugi, muködésbe is hoznak a társtettesek."
A Soerii & Poolek (ejtsd: Szőri és Pulek) két, hazai pályán ismert zenész, a Heaven Street Seven billentyűse, a hangmérnökként / producerként is aktív Takács Zoltán Jappán és a Varga Livius-féle A Kutya Vacsorájából, vagy DJ Bootsie zenekarából is ismerős Kovács Geri (Gerrison tanár úr) gitáros-multiinstrumentalista bő egy éves múltra visszatekintő formációja.
A duó már-már követhetetlen módon keveri az elektrót a gitárpoppal, a jól megírt slágert az experimentállal, a gúnyt a romantikával, a finom iróniát a szolid őrülettel. Az élőben álarcokkal, törpével, topless-táncosokkal, valamint a duó összes „vendéghangját" - többek közt: Papp Szabolcs, Szűcs Krisztián, Németh Juci - felvonultatva hatalmas felfordulást, börleszkbe oltott revüt produkálni képes.
 
    Larry Hangman 
Larry Hangman
KAPCSOLÓDÓ LINKEK
A Larry Hangman zenekar közel 10 éve működik, kisebb-nagyobb megszakításokkal és névváltoztatásokkal. Sokféle stílust kipróbáltak mire eljutottak a mai arculatukhoz és végre megtalálták saját hangjukat. Saját számaik mellett előfordulnak feldolgozások. Dalaik - melyekből nagyjából egy albumra való már össze is gyűlt - házi stúdiójukban kerültek felvételre. Ezek közül a "Fogyasztó" és a „Siesd el!” már hallható a Radio Cafén és az MR2-Petőfi Rádióban is.
 
    Demon Superior (Zságer+Zságer) 
Demon Superior (Zságer+Zságer)
KAPCSOLÓDÓ LINKEK

 

 
Zságer Balázs és öccse, Ákos legújabb agyszüleménye a Demon Superior, amelyet maguk és a partyközönség szórakoztatására hoztak létre, hogy szabadjára engedjék a bennük rejlő fölényes pop-démonokat és görbe tükröt állítsanak az éppen aktuális divatzenék elé.
A két Zságer-testvér a formáció Myspace-oldalán reneszánsz elektrónak nevezik, amit csinálnak. A saját számaik mellett kedvenceiket dolgozzák át egyfajta friss, extravagáns attitűddel, és posztmodern tánczenét varázsolnak olyan előadók számaiból, mint Jimi Hendrix, David Bowie, Edith Piaf, Falco, Kraftwerk vagy a legendás Neurotic.
Az első számaik egyikén a glamkorszak talán legnagyobb ikonja, a T. Rex-es Marc Bolan fia, Rolan Bolan is énekel. Zenei stíluskavalkádjuk sokszínű, mégis egységes hatást kelt, mintha egy időgépet kapcsolgatnánk és egyszerre lenne jelen Tron, E.T. és Az Idő Urai egy Rubik-kockát tekergetve egy párizsi revü színpadán.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó