Pulzar

LavaLava pres. Ryan Davis live flyer

Belépő
Mindenkinek1 400 Ft
23 00 előtt900 Ft

Partyajánló

LavaLava pres. Ryan Davis live @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 22.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Minimal, Techno, House, Electro,
Tech-house
LavaLava pres. Ryan Davis liveRyan Davis Londonban látta meg a napvilágot, jelenleg Berlinben él, ott alkotja melodikus technó zenéit. 9 éves korától klasszikus gitáron tanult játszani, de hamar rájött, hogy valójában őt a lemezjátszók kötik le. Később, az évek óta dj-ként tevékenykedő Ryan - saját bevallása szerint - azért kezdett el producerkedni, mert nem talált igazán olyan zenéket, amelyek maximálisan őt tükrözték volna.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava pres. Ryan Davis live @ Corvintető, Budapest

Ryan Davis Londonban látta meg a napvilágot, jelenleg Berlinben él, ott alkotja melodikus technó zenéit. 9 éves korától klasszikus gitáron tanult játszani, de hamar rájött, hogy valójában őt a lemezjátszók kötik le. Később, az évek óta dj-ként tevékenykedő Ryan - saját bevallása szerint - azért kezdett el producerkedni, mert nem talált igazán olyan zenéket, amelyek maximálisan őt tükrözték volna.

Egyedi stílusú produceri munkáiban keverednek a savasabb technó szintetizátorok, az érces hangminták, a váratlan megoldások és a harmonikus dallamok. 'Soulful techno' - a nagyok így definiálják zenéjét, nem kissebb nevek pörgetik és chartolják Ryan Davis trekkjeit mint Sven Väth, Ellen Allien, Gui Boratto, Dominik Eulberg vagy Sasha.

A sokoldalú Ryan 3 kiadónak a tulajdonosa (Back Home, Maripoza, Klangwelt), rádiós műsorvezető a Proton-nál, és gyakran végez stúdió-elő- és utómunkákat a kanadai Jesse Somfay-nak, a francia Electric Rescue-nek és a svéd Minilogue duónak. Mellékprojektje még a Lanny May-jel közös 'Davis & May' remix-formáció, amivel kizárólag remixelésre szakosodtak. Ryan ettől függetlenül az utóbbi időben saját élő műsorára koncentrált, live act-jével körbeturnézta már Európát, október 22-én Budapesten, a Corvintetőn játszik.

A hazai lineup szinte adta magát. Ryan-en kívül még egy live act lesz hallható, Andras Toth jóvoltából. András idén tavasszal szerződött, az Egyesült Államokban székelő Alphahouse kiadóhoz, itt jött ki júniusban első EP-je 'US' címmel. A hétszámos anyag, a szakma körében is remek visszhangot váltott ki. Elismerően szólt róla többek között Richie Hawtin, Loco Dice és Joris Voorn is. 
Az NVC-s Ioda 'Yesman' néven producerkedik, első EP-je Ryan Davis 'Klangwelt' címkéjén jött ki, így egy kvázi 'Klangwelt label night'-ról is beszélhetünk. Ioda társa a Bristolból a bulira hazaérkező, szintén NVC tag Tempo lesz. A megfelelő fel- és levezetésről LavaLava rezidenstriója: Tolo, Fez & Falcao gondoskodik.

Adatok:

2010.10.22. // Corvintető (Budapest)

RYAN DAVIS live (Proton / Manual - UK)
ANDRAS TOTH live (Hairy / Alphahouse)
IODA & TEMPO! (Klangwelt / NVC)
TOLO (LavaLava)
FEZ & FALCAO (LavaLava)

JEGYÁRCSÖKKENÉS! A belépő 23:00 előtt 900 forint, utána (az előre meghirdetett 1600 helyett) 1400 forint.

Nyerj jegyet! Csatlakozz Facebookon a LavaLava Budapest csoporthoz / jelöld, hogy 'ott leszel' a rendezvényen, mert a csoport tagja és az esemény résztvevői között egyaránt 2-2 páros belépőt sorsolunk ki.

Flyer: http:/​/​i55.tinypic.com/​ioqcco.jpg

További infó, zenék: www.lavalava.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó