Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Classic @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Stuart
Dátum 2010. június 5.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus House
The Debut ClassicIdén is nosztalgiázhatunk egy jót a lassan hagyományosnak mondható Debut Classic partin. A nyári hónapok egyik legkellemesebb bulija ezúttal a margitszigeti ChaChaChában kerül megrendezésre, a szabad ég alatt.ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: marthha Ancsyyy
összes résztvevő megtekintése

The Debut Classic @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Idén is nosztalgiázhatunk egy jót a lassan hagyományosnak mondható Debut Classic partin. A nyári hónapok egyik legkellemesebb bulija ezúttal a margitszigeti ChaChaChában kerül megrendezésre, a szabad ég alatt.

Mivel már maga a Debut is évtizednyi múltra tekint vissza, házon belül is bőven van mire emlékezniük azoknak, akik az első bulikon ott voltak. Ezeken a klasszikus estéken előkerülnek a régi bakelitek, a legnagyobb hinnuszok, s ezzel együtt óhatatlanul törnek fel a szebbnél szebb emlékek is a múltból. DJ-pulton innen és túl híresen oldott, jó hangulat uralkodik minden Debut Classic alkalmával. Nagy találkozások, zenei utazások a képzelet szárnyán, összemosolygások és a pezsgőspoharak koccanása ünnepi mámorral ruházza fel ezeket az éjszakákat. A soron következő Classic Partyn a lemezjátszók mögött a kécskei mester, Stuart és a Radio City alapítója Moonline gondoskodik majd a zenei alapokról, de természetesen velünk lesz a mindenkori Debut-rezidens, Garay is.

A partinak helyet adó ChaChaCha kissé átalakul erre a különleges alkalomra: a kerthelyiség négyzetméterekkel lesz tágasabb, a szokásosnál több bárpult áll majd a vendégek rendelkezésére, sőt minőségi hangrendszerrel látják el a táncteret. A kiemelt vendégek speciális Sky VIP teraszon szórakozhatnak egész éjjel. A látványt pedig nemcsak a kellemes helyszín biztosítja, hanem a speciális vizuálshow is SeNoN és Six jóvoltából.

0605- Cha-Cha-Cha - Margitsziget

Garay

Moonline

Stuart

Exclusive: - "sky" vip terasz
- kibővített garden
- minőségi hangrendszer
- extra visual
- plusz bárpultok


Belépõ: 2000 forint

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó