Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Anima Sound System lemezbemutató @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 22.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Breaks, DownTempo, Drum and Bass, Dub,
Electronica, Folk, House, Nu Jazz
Anima Sound System lemezbemutatóA sokáig hallgatag Anima Sound System lemezbemutatójára sokáig vártunk, de immár kezünkbe vehetjük, sőt, ezen az estén élőben meg is hallgathatjuk Magyarország talán legfontosabb, de mindenképpen az elsők között megalakult elektro csapatának legfrissebb dalait.Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Anima Sound System lemezbemutató @ Gödör Klub, Budapest

A sokáig hallgatag Anima Sound System lemezbemutatójára sokáig vártunk, de immár kezünkbe vehetjük, sőt, ezen az estén élőben meg is hallgathatjuk Magyarország talán legfontosabb, de mindenképpen az elsők között megalakult elektro csapatának legfrissebb dalait.

Előttük a hazai indie szcéna egyik új kedvence, a meghökkentően pimasz, ám eredetien provokatív megnyilvánulásokkal bíró Kolin játszik! Kicsit trance, kicsit rock, kicsit elektro, a fiúknak és a lányoknak is tetszik.
Végül egy egészen új energiával bíró DJ set pörgeti a dubstep-electro lemezeket záróráig.
 
Anima Sound System
 
"Tedd a napfényt be a számba" címmel május 20-án jelenik meg a NarRator Records gondozásában a 17 éves Anima Sound System 14 dalt tartalmazó 10. albuma, melynek tavasz-nyári bemutató turnéján a régi sikerszámok (68, Tekerd, Elég volt) mellett sok-sok új dalt  is bemutat a zenekar. A turné első állomása május 22-én a Gödör Klubban lesz.
A dalok egy éve készülnek albérletekben, próbahelyen, hálószobákban és a Pannónia Stúdióban, Németh Gergely és Prieger Zsolt producerek irányításával. Az album vállaltan az Anima eddigi legpopulárisabb lemeze, verze-refrén-dalokkal, a diszkó, a glamrock, a táncdal és a funk területeinek ironikus bejárásával, hosszú évek után újra sok magyar nyelvű dallal. A zeneszerzésben a Németh-Prieger pároshoz csatlakozott újra a régi szerzőtárs és Anima-alapító Prieger Szabolcs is, sőt több dal ötlete Gergácz Gábor gitáros-vokalistától származik. Az angol nyelvű szövegekért Németh Gergely, a magyarokért Prieger Zsolt a felelős. Ez az első Anima Sound System album, amelyen már az összes dalt az új énekesnő, Prieger Fanni énekli.
 További információ, hogy a  "Tedd a napfényt be a számba" című album mindegyik dalából remixek és klipek is készülnek a közeljövőben hazai (NVC-Crew, Tits & Clits, Tommy Brutkho stb.) és neves külföldi alkotóktól.
 
Koncertdátumok, új dalok és egyebek: www.myspace.com/​animasoundsystem
 
A koncertre a belépőjegyek 1000 Ft-ba kerülnek a helyszínen.
 
www.godorklub.hu www.vilagveleje.hu
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó