Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

A Turbo a földbe döngöl, de feltámadhatsz a Hangmásra! @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 13.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Rock, Drum and Bass
A Turbo a földbe döngöl, de feltámadhatsz a Hangmásra!A Turbót totál elkapta a hév. Nem tudnak leállni, rendületlenül alkotnak és koncerteznek. Akusztikus és hangos koncertjeik egymást követik, melyek során felváltva vad és elkápráztató inspirációk érik őket.Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

A Turbo a földbe döngöl, de feltámadhatsz a Hangmásra! @ Gödör Klub, Budapest

A Turbót totál elkapta a hév. Nem tudnak leállni, rendületlenül alkotnak és koncerteznek. Akusztikus és hangos koncertjeik egymást követik, melyek során felváltva vad és elkápráztató inspirációk érik őket.


 Épp ezért minden koncert egy-egy hatalmas pszichedelikus utazás, már-már az őrület határán végzi a zenekar és a közönség is. Nem csoda, ha a buli végén a padlóról szedegeted magad.
De most az egyszer szerencséd van, a - nemrégiben új nagylemezzel jelentkező - Hangmás szuggesztív színpadi megjelenésével, eklektikus zenei megoldásaival, sodró dob/basszus ütemeivel egy újabb adag zajt és káoszt pumpál a fejedbe és nincs mese, talpra kell állnod és tovább mozognod, de csak óvatosan, mert valaki ma este megsérülhet!
Kezdésnek azonban a több tehetségkutatót nyert, számos országot megjárt Metrosection ifjú titánjai szednek ízekre. Az MR2 szerint a hazai rockzenekarok legifjabb generációjának egyik legreményteljesebbikének kikiáltott bandája az idén márciusra beharangozott nagylemezéből tart ízelítőt.
Gödör Klub
2010. február 13. /szombat/
Metrosection
Turbo
Hangmás
Start: 21.00
Beugró:
1200 HUF
Web:
http:/​/​www.myspace.com/​hangmas
http:/​/​www.myspace.com/​turbo4
http:/​/​www.myspace.com/​metrosection

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó