Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Balkan Beats Budapest 4. @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-11-15
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Electronica, Folk
Balkan Beats Budapest 4.A negyedik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Olaszország, amit a Circo Abusivo zenekar és DJ Stoner képvisel. Természetesen, találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés, mint mindig, ingyenes!Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Balkan Beats Budapest 4. @ Gödör Klub, Budapest

A negyedik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Olaszország, amit a Circo Abusivo zenekar és DJ Stoner képvisel.
Természetesen, találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés, mint mindig, ingyenes!


Guest : Italy

 

Helyszín: Gödör Klub

Dátum: 2008. NOv 15. 21.30

Belépés: INGYENES!

CIRCO*ABUSIVO
 "Amikor a színpadon játszunk (vagy a tánctéren, mert végül is színpad nem is olyan fontos), megpróbáljuk átadni a zenénket, gesztusainkat, érzéseinket a közönségnek, aki valami furcsa módon, több mint lelkes, mosolyogni és táncolni kezd és elkapja őt a meglepetések és a cirkusz világ varázsa" -vallja magáról a balkán, rock , folk, klezmer, polka, yiddish, tarantella stílusokat keverő zenekar, akitől az sem áll távol, hogy a közönség akaratának eleget tegyen egy-egy dal eljátszásával, netán olyan számot játszon el, amiről nem is álmodott.

Mindez a varázslat Valtelatijából ered. A CIRCO*ABUSIVO sprituális hazájából, ahol minden fából, álomból és mágiából épült. A Tagliate és Mezzmanech hegyek közt rejlő tó partján elhelyezkedő városka nem véletlenúl régóta cigányok letelepedési helye. Ahol Valtellina kezdődik,  a normális világ véget ér. Ez igaz a CIRCO*ABUSIVO koncertjére is.

www.myspace.com/​circoabusivo


DJ STONER

Trieste fenegyereke, először látogat el hazánkba. A sokat látott lemezlovas nevével ellentétben dinamikus válogatása, valmint egyedi remixei révén számos helyen izasztotta már le a nagyérdeműt; ahogy teszi majd most is nálunk, november 15.-én, a Gödörben.

http:/​/​www.myspace.com/​stefanostoner 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó