Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Balkan Beats Budapest 8. @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-03-07
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Drum and Bass, Ethno
Balkan Beats Budapest 8.Az nyolcadik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Szerbia. Képviselik: a Vrelo zenekar és DJ Armano Suno. Természetesen találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés mint mindig ingyenes!Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Balkan Beats Budapest 8. @ Gödör Klub, Budapest

Az nyolcadik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Szerbia. Képviselik: a Vrelo zenekar és DJ Armano Suno. Természetesen találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés mint mindig ingyenes!

Vrelo (Szerbia)

 1999.-ben indult, az akkor még csak nőkből állő zenekar. Zenéjüket egy teljesen új hangzásvilág jellemzi, mely a táncolható rock- és az autentikus szláv zene fúziójából jött létre.

A zenei kifejezésmód egyszerű és nagyszerű: csupán két hangszerrel (dob és basszusgitár), no meg persze hat szexi énekesnővel a színpadon. Meghallgatni és megnézni is érdemes.

http:/​/​www.myspace.com/​vrelo

DJ Rromano Suno (Szerbia)

1990.-ben, ő alapította Szerbiában, a valaha létezett, első kisérleti és alternative zenei radio műsort, a Disco 3000-et. Késöbb a gazdag tradicionális és balkáni zenékbe merült el, több válogatás CD-t adott ki.  Mind a mai napig Európa szerte rendszeresen táncoltatja e stílus kedvelőit fantasztikus DJ set-jével.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó