Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Balkan Beats Budapest 8. @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 7.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Drum and Bass, Ethno
Balkan Beats Budapest 8.Az nyolcadik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Szerbia. Képviselik: a Vrelo zenekar és DJ Armano Suno. Természetesen találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés mint mindig ingyenes!Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Balkan Beats Budapest 8. @ Gödör Klub, Budapest

Az nyolcadik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Szerbia. Képviselik: a Vrelo zenekar és DJ Armano Suno. Természetesen találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés mint mindig ingyenes!

Vrelo (Szerbia)

 1999.-ben indult, az akkor még csak nőkből állő zenekar. Zenéjüket egy teljesen új hangzásvilág jellemzi, mely a táncolható rock- és az autentikus szláv zene fúziójából jött létre.

A zenei kifejezésmód egyszerű és nagyszerű: csupán két hangszerrel (dob és basszusgitár), no meg persze hat szexi énekesnővel a színpadon. Meghallgatni és megnézni is érdemes.

http:/​/​www.myspace.com/​vrelo

DJ Rromano Suno (Szerbia)

1990.-ben, ő alapította Szerbiában, a valaha létezett, első kisérleti és alternative zenei radio műsort, a Disco 3000-et. Késöbb a gazdag tradicionális és balkáni zenékbe merült el, több válogatás CD-t adott ki.  Mind a mai napig Európa szerte rendszeresen táncoltatja e stílus kedvelőit fantasztikus DJ set-jével.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó