Pulzar

Partyajánló

Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért! @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 27.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus ismeretlen
Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért!Február végétől egy új jótevő sorozat veszi kezdetét.Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért! @ Gödör Klub, Budapest

Február végétől egy új jótevő sorozat veszi kezdetét.

 
 A Haitit ért súlyos földrengések után számos állam, többek között hazánk is az ország segítségére sietett - mentés, ellátás a helyszínen, rommá dőlt épületek között. A Magyar Baptista Szeretetszolgálat és a Rescue24 Különleges Mentőcsapat az ott élő rászoruló gyermekeknek árvaházat, iskolát valamint kórházat épít Haitiben. A kórházat magyar orvosok vezetésével és szakmai felügyeletével legalább öt éven keresztül fogják üzemeltetni, ezzel is támogatva az ott élőket.
 
A Bulizz az Életért! jótékonysági mozgalom első akcióját február 27-én a Gödör klubban tartja, a helyszínen adománygyűjtő dobozokat fogunk kihelyezni, hogy támogathassuk a missziót és a Rescue24 Különleges Mentőegység munkáját. A felajánlások útja folyamatos és részletes beszámolók segítségével követhető, készülő honlapunkon minden résztvevő partner, támogató fel lesz tüntetve természetesen a helyszínekkel, eseményekkel és időpontokkal együtt.
 
A márciusi folytatás a Merlinben, a Dürer-kertben, az A38-on és a Corvintetőn várható, áprilisban pedig a Föld Napján a West-Balkánban.
 
További helyszínek jelentkezését várjuk! Gyere el és járulj hozzá te is egy téglával, hogy a terv valóra válhasson! Bulizzunk az Életért!
 
GÖDÖR február 27. szombat
Roots and Routes bemutatkozás: Eat Me!, The Carbonfools, Anakronik Electro Orkestra (FR), DJ Onoff
 

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó