Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Balkan Beats Budapest 4. @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 15.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Electronica, Folk
Balkan Beats Budapest 4.A negyedik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Olaszország, amit a Circo Abusivo zenekar és DJ Stoner képvisel. Természetesen, találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés, mint mindig, ingyenes!Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

Balkan Beats Budapest 4. @ Gödör Klub, Budapest

A negyedik Balkan Beats Budapest party vendége ezúttal Olaszország, amit a Circo Abusivo zenekar és DJ Stoner képvisel.
Természetesen, találkozhatunk a Balkan Beats rezidenseivel is, a Romano Drom zenekarral és Dj Robert Sokoval (Berlin). A belépés, mint mindig, ingyenes!


Guest : Italy

 

Helyszín: Gödör Klub

Dátum: 2008. NOv 15. 21.30

Belépés: INGYENES!

CIRCO*ABUSIVO
 "Amikor a színpadon játszunk (vagy a tánctéren, mert végül is színpad nem is olyan fontos), megpróbáljuk átadni a zenénket, gesztusainkat, érzéseinket a közönségnek, aki valami furcsa módon, több mint lelkes, mosolyogni és táncolni kezd és elkapja őt a meglepetések és a cirkusz világ varázsa" -vallja magáról a balkán, rock , folk, klezmer, polka, yiddish, tarantella stílusokat keverő zenekar, akitől az sem áll távol, hogy a közönség akaratának eleget tegyen egy-egy dal eljátszásával, netán olyan számot játszon el, amiről nem is álmodott.

Mindez a varázslat Valtelatijából ered. A CIRCO*ABUSIVO sprituális hazájából, ahol minden fából, álomból és mágiából épült. A Tagliate és Mezzmanech hegyek közt rejlő tó partján elhelyezkedő városka nem véletlenúl régóta cigányok letelepedési helye. Ahol Valtellina kezdődik,  a normális világ véget ér. Ez igaz a CIRCO*ABUSIVO koncertjére is.

www.myspace.com/​circoabusivo


DJ STONER

Trieste fenegyereke, először látogat el hazánkba. A sokat látott lemezlovas nevével ellentétben dinamikus válogatása, valmint egyedi remixei révén számos helyen izasztotta már le a nagyérdeműt; ahogy teszi majd most is nálunk, november 15.-én, a Gödörben.

http:/​/​www.myspace.com/​stefanostoner 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó