Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Robag Wruhme @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Robag WruhmeMost végre végignézhetjük, milyen az, amikor egy osztályon felüli lemezlovag szabadon kibontakozik.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: wicuskah
összes résztvevő megtekintése

Robag Wruhme @ A38, Budapest

Most végre végignézhetjük, milyen az, amikor egy osztályon felüli lemezlovag szabadon kibontakozik.

Vajon hányszor torpantunk már meg egy-egy DJ-váltáskor, mert még annyira szerettük volna hallgatni az előzőt? Hiába jó a váltás, kellett volna még egy vagy két óra az előzőből. Sokszor hallhattunk ilyesmit, talán mi magunk is átéltük. A jó hír, hogy ilyen dilemmán most nem kell rágódnunk, sőt felhághatunk mindennek a tetejére: a jókedvnek, a makulátlan muzsikának, de még az A38-nak is. Május 14-én ugyanis abszolút a maximalistáknak kedvez a MNML est a Dunán ringó partibárka tetőteraszán: Collins & Behnam sorozatában a hazai duó felvezetése után egész éjszaka az ex-Wighnomy-s DJ/producer, a prudens underground hangjegy-junkie, Robag Wruhme kezében lesznek a potméterek.
 
A Wighnomy Brothers 17 évig létezett, egészen ez év januárjáig. Éppen itt volt az egyik utolsó előtti fellépésük is, az A38-on. Robagot, azaz Gabor Schablitzki az egykori kelet-német Jénában sodorta össze a sors Sören Bodnerrel (Monkey Maffiával) még a kommunizmus végnapjai idején. Mindketten javában pörögtek már a zenén, sőt pörgettek is, mígnem pár évvel első összefutásuk után ugyanannak a klubnak, a Kassablancának lettek a rezidensei. Innen számolhatjuk a Wighnomy tesók sztoriját, amiben bátor zenei kísérletezések, impozánsan eklektikus live setek, rajongói tömegek, rangos nemzetközi fesztiválok, híres klubok, emlékezetes fellépések és elképesztő sikerek bőségesen szerepelnek. Most külön utakon jár a két professzionális zenekreátor, de még így is 200%-ot teljesítenek. Robag szereplése pedig éppen erre lesz most ékes bizonyíték: izgalmas zenei kalandozásában sok pihentető részre ne számítsatok, szisztematikus szuszkihajtásra annál inkább!
 
Ígérgetés helyett inkább szeretettel invitálunk: gyertek, hagyjátok magatokat meggyőzni a saját fületek és szemetek által! (Nem garantáljuk a másnapi izomláz-mentességet.)
 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó