Pulzar

Partyajánló

ALPHAHOUSE LABEL NIGHT @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 1.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Minimal, Tech-house
ALPHAHOUSE LABEL NIGHTCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: PEZ
összes résztvevő megtekintése

ALPHAHOUSE LABEL NIGHT @ Corvintető, Budapest

2010-ben ünnepeld velünk a munka ünnepét! Május 1-én az Alphahouse kiadó feje, Butane érkezik hozzánk az aktuális Hairy Presents keretein belül. 
 
Butane két igencsak sikeresnek mondható lemezkiadót vezet, saját kislemezeket, albumokat, vagy a szakma legelismertebb kiadóinak felkérésére remixeket készít, illetve járja a nagy világot, Európa, Amerika, Ázsia és az egész világ neves klubjait megörvendeztetve DJ és Live fellépéseivel... és mindezt igen vígan teszi.
 
Hitvallása, hogy a jó zenész a stúdiókban töltött hosszú órák szüleménye, és ehhez hűen már 14 kislemez, két album és számtalan remix megalkotója, olyan elismert kiadók alatt, mint a Crosstown Rebels, Dumb Unit, Alphahouse, vagy a Hallucination Limited. Emellett több mixalbumon megjelent zenéi is tükrözik, mily nagy tisztelettel tartják számon zenésztársai, legyen szó Matthew Dear fabric mixéről, Luciano HiFi SciFi mixéről a Soma kiadónál, vagy Damian Lazarus Get Lost válogatásáról.
 
Ezen felül az Alphahouse label kreatív atyja is, mely Észak Amerika első számú underground elektronikus zenei kiadója. Legutóbbi munkája is mostanság ért révbe Sean O' Neal, közismertebb nevén Someone Else-el való barátságára építve. A "Little Helpers" már csapja is a nagy hullámokat, és a 'kis segítő' darabok egyre gyakrabban bukkannak fel a klubvilág zenéi között.
 
Rendszeres főszereplője nagyobb rendezvényeknek, így igen széleskörű zenei palettával rendelkezik, melyet mindig pontosan igazít az adott közönség hangulatához. 
 
Mesterien összeállított szettjei mindig ízlésesek és választékosak, és sosem tudni előre, hogy vajon mi következik. Az új és régi zenék terjedelmes kollekciójával mindenre számíthatunk, ami ritmusos és tüzes, egészen a buli tetőpontjához való techno daraboktól a melegebb hangzású, deep, szenvedélyes house zenékig.
 
Naga és Beta páros mellett Andras Toth is szerepet kap, akinek legújabb szerzeményei május végén jelennek meg bakeliten az Alphahouse kiadónál.
 
Egy szó mint száz, irány a Corvintető, hogy ne halj meg Butane!


Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Audio Control Zack Marullo & friends

    Az Audio Control sikersztorija másfél éve kezdődött. Zack Marullo rádiós műsora azóta a minőség szimbólumává vált a hazai palettán.
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó