Pulzar

Belépő
Mindenkinek15 £

Partyajánló

Hungarian Bash Night @ Fabric, London

Fellépők
Dátum 2010-04-22
Helyszín Fabric, London, 77a Charterhouse Street, London, EC1M 3HN
Stílus Minimal, House, Deep House, Tech-house
Hungarian Bash NightMagyar top DJ-k egy bulin, a világ egyik legismertebb klubjában, a londoni Fabric-ben!Fabric, London, 77a Charterhouse Street, London, EC1M 3HN

Hungarian Bash Night @ Fabric, London

Magyar top DJ-k egy bulin, a világ egyik legismertebb klubjában, a londoni Fabric-ben!

Minden partyzónak ismerősen cseng a Fabric név. A DJmag.com top 100 club besorolásában évek óta katonásan mozog: hol a trónra kerül, hol ezüstérmesként tér vissza téglafalai közé. "Bodysonic" hangtechnikája egyedülálló a világon, labirintusos underground kialakítása elvarázsolja az odalátogatót. A kilincset a legjobb lemezlovasok váltják.

Flyer

Péntek esténként a tört ütemek szerelmeseinek ad otthont FABRICLIVE néven. Havonta fellép Andy C, Caspa, DJ Hype, DJ Marky, Goldie, LTJ Bukem, Scratch Perverts, Tayo… Szombaton a négynegyedeké a főszerep. Ízelítőül, a teljesség igénye nélkül: Adam Beyer, Ben Sims, Carl Cox, Carl Craig, Guy J, James Holden, Jamie Jones, John Digweed, Juan Atkins, Kevin Saunderson, Luciano, Riccardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood…

Tíz év sikeres működés és vagy 100 mix album kiadása során megnyitotta a Matter kapuját is az O2 Arenában, hogy kielégítse a londoni partyzók növekvő igényeit.

A club történetében első alkalommal pörgethetnek egész éjszakán keresztül magyarok. A szerencsés fellépők a mindig mosolygó DJ Budai; az otthon DJ Chrissként ismert, Quasar-os Chriss Ronson; Naga és Beta a Hairy-től; Sokol a nagykanizsai Cola Club rezidense. Fabric hagyományait követve, büszkeségeink is szabad kezet kapnak a DJ pult mögött, és biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen előadással gazdagítják emlékeinket. Az éjszaka fő zenei irányzata a tech-house lesz, a DJ-k sajátos hangzásával vegyítve.

Belépődíj: £15 (www.gigantic.com, Danube Magyar Pékség, 50 Grand Parade, Green Lanes, London, N4 1AG)

Hasznos linkek, további információ

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó