Pulzar

Deaf Company & Deafness Records Showcase flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak500 Ft

Partyajánló

Deaf Company & Deafness Records Showcase @ Artkatakomba, Budapest

Fellépők
Dátum 2011-03-19
Helyszín Artkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt
Stílus ismeretlen
Deaf Company & Deafness Records ShowcaseA Deaf Company-s srácok nem bírnak sokáig egy helyben ülni, az egyszer biztos! Március 19-én, szombaton újra az Artkatakomba falai között vendégeskedik a nemrég hatodik születésnapját ünneplő csapat egy része, néhány érdekes zenei egyéniséggel kiegészülve. A dj-team most egy rendhagyó estével jelentkezik, ugyanis a tőlük szokatlan, ám számukra egyáltalán nem idegen hangzások felé veszik az irányt.Artkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt

Deaf Company & Deafness Records Showcase @ Artkatakomba, Budapest

A Deaf Company-s srácok nem bírnak sokáig egy helyben ülni, az egyszer biztos! Március 19-én, szombaton újra az Artkatakomba falai között vendégeskedik a nemrég hatodik születésnapját ünneplő csapat egy része, néhány érdekes zenei egyéniséggel kiegészülve. A dj-team most egy rendhagyó estével jelentkezik, ugyanis a tőlük szokatlan, ám számukra egyáltalán nem idegen hangzások felé veszik az irányt.

A Deaf Company-s srácok nem bírnak sokáig egy helyben ülni, az egyszer biztos! Március 19-én, szombaton újra az Artkatakomba falai között vendégeskedik a nemrég hatodik születésnapját ünneplő csapat egy része, néhány érdekes zenei egyéniséggel kiegészülve. A dj-team most egy rendhagyó estével jelentkezik, ugyanis a tőlük szokatlan, ám számukra egyáltalán nem idegen hangzások felé veszik az irányt.A "keménymag" mellett masszívan fellép a manapság már nem csak tech-house/break szettjeiről híres Metha (Breakbeat Massive); a Deafness Records-nál nemrég debütált dunaújvárosi PaulMeth (live!) duó; valamint a zalaegerszegi tech-nikus B-Squit is.A buli mottója: "csak sallangmentesen!"Az estét a most először közönség előtt muzsikáló boyband, vagyis a Streako & B-Squit páros b2b szettje nyitja, aminek következménye egy újhullámos dubtech/tech-house/house/experimental warm-up, és valószínűleg egy tetemes sörfogyasztás lesz. :)A boyband mellett továbbá a kreativitás lógó nyelvű fantomja, andy_age is meglepetéssel készül, illetve a körmendiek kedvence, Bridgend is villant majd, természetesen a vendég fellépők hathatós lemezpakolgatásával és közreműködésével. Persze semmi rosszra nem kell gondolni, csupán a vájtfülűeknek jeleznénk: előre dörzsölhetik a tenyereket és a füleket!Ha egy családias estre vágysz, de nem szeretnél elszakadni a minőségi elektronikus zenétől, esetleg egy igazi kortárs művészeti alkotótégelybe látogatnál, vagy csak szimplán kiengednéd a gőzt: az Artkatakombában a helyed! 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó