Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Freakyhouse pres. Basic Training volume 4 /w Nova & Grema @ Artkatakomba, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Nova, Sailor
Dátum 2010. november 20.
Helyszín Artkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt
Stílus House, Deep House
Freakyhouse pres. Basic Training volume 4 /w Nova & GremaArtkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt

Freakyhouse pres. Basic Training volume 4 /w Nova & Grema @ Artkatakomba, Budapest

Csapatunk a tavaszi szülinap után a megújult, kibővített Artkatakombába húzódik le újra, hogy belevágjon az őszi / téli szezonba. Megőrizve a hagyományt, ismét vendégekkel színesítjük az estét, november 20-án nem is egy, hanem két „zene őrült” vendégeskedik a pult mögött Nova és Grema személyében. A földalatti house ütemek és groove-ok garantáltak, így aki szeretné lelkét, fülét, és lábát igazi mély ház darabokkal kényeztetni, ne fogja vissza magát. A bemelegítés Sailor, az átmozgatás White Rack és Mr. Fiel, az edzés Nova és Grema feladata lesz. Várunk mindenkit szeretettel!

Nova: zene mániás, ha teheti szabadidejében kutatja, fürkészi az újdonságokat. A parti életbe még a 90-es évek közepén csöppent bele. Első lemezeit a hajdani Underground Recordsban és Trance Wave lemezboltokban szerezte be. Zenei világa nagyon szerteágazó, a könnyedebb funk és disco elemekkel tűzdelt deep house-tól kezdve a mélyebb, törzsi hangzásig szeret mindent. Nagy Depeche Mode rajongó, ezen az estén viszont maximum a polóján fog feltűnni Dave Gahan.

Grema: a két vendég dj neve rímmel, viszont soha nem játszottak még együtt közös bulin. Grema neve először a dabasi éjszakai életben tűnt fel, ahol elkezdte pörgetni elektronikus tánczenei lemezeit. Stílusa folyamatosan változik, és szinte behatárolhatatlan: a korai break és tribal house daraboktól kezdve, a deep house témákon át egészen a sötét, detroti technoig terjed. Nevét ma már szinte senkinek sem kell bemutatni, aki jártas az underground zenei körökben. A dj-zés mellett egyre komolyabb stúdiót épít fel magának, melynek eredményét már hallhattátok.

Line-up

  • Grema
  • Nova
  • Sailor

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó