Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjféligIngyenes
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft

Partyajánló

Stigma Night vol. 02. @ Cream, Budapest

Fellépők
Dátum 2010-03-20
Helyszín Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.
Stílus Tech-house, House, Deep House
Stigma Night vol. 02.Megbélyegzik a budapesti éjszakát!Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.

Stigma Night vol. 02. @ Cream, Budapest

Megbélyegzik a budapesti éjszakát!

Fokozatosan feloszlik a felhőzet, s a nyugati szél viharos erejű lökései megújulást hoznak a főváros elektronikus zenei életébe. A kettős fronthatásnak köszönhetően az arra érzékenyeknél álmatlanság, enyhe gerinctájéki bizsergés jelentkezhet.

Március huszadika a hivatalos tél utolsó napjainak egyike, a napfény és a jégolvadás mellett a szárba szökkenő hóvirágok és ibolyák már visszavonhatatlanul jelzik a tavasz beköszöntét. Az új évszak új társulásokat, új vállalkozásokat hozott a hazai szcénában is. Ilyen például a Stigma Night, aminek második felvonása már itt dübörög a küszöbön. A derült égből hófelleg helyett egy üde, masszív, talpbizsergető zenei felhozatal szakad ránk a Club Creamben, a belváros szívének e lüktető csücskében.

Kattoghatunk a DJ-virtuóz Zack Marullo betyáros basszusaira vagy éppen a BDC-s brigád Rizkidjének és Nermaljának dorombolóan fülbemászó dallamaira, de lesz itt, kérem, klikkesedés is a Clickaholics-szal Ramone és Christian Cardwell közös projektjének köszönhetően. Hogy az élmény igazán teljes és maradandó legyen, Skiz és Robin is megosztja velünk legújabb mély benyomásait.

Itt lemondhatsz minden korlátról és kötöttségről, szabadon elengedheted a komor télben felgyűlt indulatokat, ereszthetsz ki gőzt és hangos kiáltásokat, vagy támaszthatsz bárpultot, hogy ki ne dőljön, ahogy érzed, ami a csövön kifér. Felhőtlenül szórakozhatsz a hazai DJ-k legjobbjainak zenéire, persze, csak ha van kedved, mert rád bízzuk a választásd. Ugorj be éjfélig ingyen, hogy meggyőződhess róla: érdemes-e maradnod hajnalig!

Info (06-1) 787-9184 / info@creamcafebudapest.hu / www.creamcafebudapest.hu

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó