Pulzar

Partyajánló

Fashion Party, avagy a divatvilág éjszakája! @ Cream, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Peregi, Kitcho
Dátum 2009. december 3.
Helyszín Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.
Stílus House
Fashion Party, avagy a divatvilág éjszakája!Bizony-bizony, nem szól másról ez a buli, mint modellekről, fotósokról és megannyi ügynökségről, fodrászról, sminkesről és styleistről, akik összegyűlnek az újjá varázsolt Cream Music Clubban és egyszerűen jól érzik magukat!Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.

Fashion Party, avagy a divatvilág éjszakája! @ Cream, Budapest

Bizony-bizony, nem szól másról ez a buli, mint modellekről, fotósokról és megannyi ügynökségről, fodrászról, sminkesről és styleistről, akik összegyűlnek az újjá varázsolt Cream Music Clubban és egyszerűen jól érzik magukat!

Ha szeretnél csatlakozni Te is, hogy átérezd a forgatagot, a csillogást, nincs más dolgod, mint december 3.-án csütörtökön ellátogatni a Dohány utcában található szórakozóhelyre és máris betekintést nyerhetsz a kifutók világába! Ha szeretnéd elkerülni a sorban állást, regisztrálj e-mailben az info@creamcafebudapest.hu címen és máris felkerülsz a VIP listára! Ne feledd, a hely befogadóképessége véges, regisztrálj gyorsan és érkezz minél hamarabb!

Az est háziasszonya az elbűvölő Dukai Regina, a zenéről pedig a két rezidens: Peregi, valamint Kitcho gondoskodik. De hogy a hangulat mindenképp magával ragadjon, az éjszaka folyamán Dän von Schulz is a pult mögé áll! 

 

Tehát ne feledd, december 3. Cream Fashion Party, hiszen a divatvilág krémje, nálunk lesz! J

 

Fashion Party
2009.12.03. Csütörtök
Cream Music Club – Bp. Dohány u. 28.
Start: 22:00
További info: 06 70 632 7865
Dress Code – Modern elegant
dj’s: Peregi, Kitcho
Special Guest: Dän von Schulz
www.creamcafebudapest.hu

www.creammusicclub.hu

 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó