Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Real Your Nature: Nosaj Thing (USA) + Slugabed (UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 11.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Hip-hop, DownTempo, Electronica, Dubstep
Real Your Nature: Nosaj Thing (USA) + Slugabed (UK)Napjaink Budapestjének leginnovatívabb partisorozata, a Real Your Nature márciusi állomásán a glitch-hop felé veszi az irányt. A műfaj két feltörekvő képviselője, a Los Angeles-i Jason Chung, azaz Nosaj Thing, illetve az elképesztően fiatal, mindössze 19 éves londoni Slugabed mutatkozik be.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Real Your Nature: Nosaj Thing (USA) + Slugabed (UK) @ A38, Budapest

Napjaink Budapestjének leginnovatívabb partisorozata, a Real Your Nature márciusi állomásán a glitch-hop felé veszi az irányt. A műfaj két feltörekvő képviselője, a Los Angeles-i Jason Chung, azaz Nosaj Thing, illetve az elképesztően fiatal, mindössze 19 éves londoni Slugabed mutatkozik be.

Nosaj Thinget leginkább a másik nagy nyugati parti elektronikus mágushoz, Flying Lotushoz szokás hasonlítani, és valóban: ambientes hangkép-töredékekből, samplingekből, visszafelé lejátszott szalagdarabokból, vibráló szilánkokból, csilingelő triangulum-effektekből csiszatolja össze az experimentális és a populáris határán egyensúlyozó darabjait. Nosaj Thing első lemeze fél éve jelent meg, hatalmas kritikai hozsanna közepette, és valóban az év egyik legizgalmasabb elektronikuszenei vállalkozása volt. A szépséges kompozíciók mellett Nosaj Thing elismert remixer, olyan „műfajidegen” előadóknak készített remekbe szabott glitch-hop keveréseket, mint például az XX vagy a Radiohead.

 

Slugabed muzsikájára – igazi londoni lévén – jóval erőteljesebb hatást gyakorolt a dubstep és a grime: zajos-zörejes, csattogó elektróalapjait bőségesen locsolja meg durva hiphoppal és G-Funkkal, úgyhogy izgalommal várhatjuk, a Real Your Nature következő alkalmával mit hoz Amerika és Nagy-Britannia találkozása.

http:/​/​www.myspace.com/​nosajthing

http:/​/​www.myspace.com/​slugabedmusic

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban. Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek a következő telefonszámon és kóddal: 8100140/A38,COLOR0304 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó