Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft
Elővételben 2010. március 3.-ig1 500 Ft

Partyajánló

A38 Kikapcs – colorStar akusztikus koncert @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 4.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
A38 Kikapcs – colorStar akusztikus koncertUnplugged, Bedugatlan, Akusztik vagy éppen Kikapcs – nevezzük bárhogy, a lényeg: bonyolult elektronikus kütyüktől, filterektől és trükköktől mentes, tiszta, élő hangzás. Az A38 Hajó új sorozatában kis hazánk nagyjai mutatják be, mire is mennek egy szál akusztikus gitárral, furulyával, triangulummal.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 Kikapcs – colorStar akusztikus koncert @ A38, Budapest

Unplugged, Bedugatlan, Akusztik vagy éppen Kikapcs – nevezzük bárhogy, a lényeg: bonyolult elektronikus kütyüktől, filterektől és trükköktől mentes, tiszta, élő hangzás. Az A38 Hajó új sorozatában kis hazánk nagyjai mutatják be, mire is mennek egy szál akusztikus gitárral, furulyával, triangulummal.

A hajó hangcuccán kijönnek a finomságok és nüanszok, nem lehet elbújni programozott alapok, torzítók és szintiszőnyegek mögé – igazi, meghitt klubhangulatban hangzanak el a jól ismert számok és slágerek, ezúttal egy kicsit másképp. Az A38 Kikapcs nyitókoncertjén a ColorStar, illetve Frenk és zenekara lép fel.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban.

Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek a következő telefonszámon és kóddal:

8100140/A38,COLOR0304 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával.

A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó