Pulzar

Partyajánló

Warm Up To CETF - Techno is my life @ M47

Fellépők
Dátum 2010. február 19.
Helyszín M47
Stílus Tech-house, Hard Techno, Techno
Warm Up To CETF - Techno is my lifeA mai magyar party kultúra szerves részeként a Club M47 idén nagy dolgokra vállalkozik.M47
Az esemény résztvevői:
5 vendég igazolt vissza, például: winters vinszent newsee kismuso THX-1138
összes résztvevő megtekintése

Warm Up To CETF - Techno is my life @ M47

A mai magyar party kultúra szerves részeként a Club M47 idén nagy dolgokra vállalkozik.

A hamarosan felnőtt kort megért sárándi techno club az elmúlt évtizedekben sokunknak okozott csodálatos estéket, fiatalok ezreinek vált zarándokhellyé, a techno fanok pedig a mai napig remegő gyomorral sorakoznak fel többi mosolygó társuk mögött a 47-s út meleltt található komplexum bejárata előtt.
Igen, talán nem szükséges félve kimondani, hogy a mai magyar techno kultúrát szinte egy személyben megtestesítő club egy igazi legendává vált az elmúlt hosszú évek alatt. Nem kisebb nevek említik kedvenc club estjeik között a lezajlott rendezvényeket, mint Cristian Varela, Rush, vagy éppen The Advent. Talán nincs olyan monumentális techno lemezlovas aki ne lépett volna fel, és ne emlegetné mai napig az átélt élményeket Richie Hawtin-n át egészen Oscar Muleroig.
 Sáránd múltja, jelenje, és jövője pedig kötelezi a klub vezetőségét, hogy lassan két évtized távlatában újat, szokatlant, és mindenképpen olyat tegyen le a rajongók elé, melyet hosszú hetekig-hónapokig emlegethetünk majd. Ezért is fogant meg 2009-ben egy nagyobb, monumentálisabb, minden igényt kielégítő techno rendezvény ötlete, mely 2010-re immár realizálódni látszik. A híresztelésekkel ellentétben a party nem februárban, hanem májusban kerül megrendezésre.
 A Central Europian Techno Festival esetén azonban nem feltétlenül kell gondolni egy egyedi, soha nem látott-hallott ötletre.  A CETF azonban sok-sok éve érlelődik, forog, pörög  a sárándi club vezetőségének fejében, és az évek bizony újabb ötletekkel, tapasztalatokkal látták el az ötlet gazdákat. Producerek, lemezlovasok, rendezvény szervezők voltak kik konzultáltak, átbeszéltek, és nemzetközi szinten is érdeklődve mérték fel a lehetőségeket. Az eredmény több, mint szívderítő hiszen Szlovénián át egészen Németországig egész Közép-Kelet-Európa  érdeklődéssel figyeli az M47 ötleteit, és ajánlja fel esetleges segítségét. A végeredmény májusban egy igazi, hamisítatlan, több nemzet jeles képviselőjének fellépéséből, és tucatnyi extrát felvonultató rendezvény lesz. Elöljáróban annyit, hogy nemzetközi felhozatal mellett lehetőség szerint régi nagy kultikus figurák, és új magyar feltörekvő lemezlovasok is helyet kapnak a line up-ban. Ebből pedig TI, a techno szerelmesei profitálhattok, és nem szükséges május 14-ig várni… Február 19-n ugyanis Warm Up To CETF rendezvény a club falain belül. Elsőként nem kisebb mágus fog minket a földbe döngölni, mint a szlovéniai, Ljubljana-ban született lemezlovas Urus Umek.

A  nemzetközi party kultúra talán egyetlen igazán szakmai és rajongói körökben is mértékadó, és elfogadott versenyén a Dj Mag Top 100-n a világ 3.techno számú lemezlovasának választott UMEK régóta nagy vágya a sárándi közönségnek. Most újra a lemezjátszók közé lép sokunk kedvence, aki az elmúlt években tovább növelte ázsióját. Minden jelentősebb nemzetközi fesztivál résztvevője, és elismert producere. Hosszú sorok kigyóznak már neve mögött, mint saját kiadói megjelenések, produceri munkák, vagy éppen olyan trackek melynek felcsendülés már minden partyba járó fiatalnak, idősnek egyaránt egyet jelent az eufóriával. Umek 3 órás szettje egyben visszatekintő, egyben jövőkép is lesz minden techno fan számára. Iránymutatás, mely már május 14-re készíti fel érzékeinket, zsigereinket, melyhez természetesen szorosan bekapcsolódnak majd magyar kedvenceink is. Mert a sor itt nem ér véget…
DAVE, aki a The Adventes szenzációs buli warm-upjaként már megmutatta magát, és tudását kedvenc klubunk közönsége számára, most ismét színre lép. Erőteljes, pumpálós felvezetése után a klub állandó rezidense ZSÍROS áll a pultok mögé. Zoli esetében ennyi év után mindig azt hihetjük kevés lesz az újdonság. Márpedig Ő az, aki betéve ismeri kedvenc közönségét, és minden fellépés láthatóan Önmaga számára is egy örömzenélés. Tőle is biztosan várhatjuk a megszokott minőséget, és zeneileg is a CETF előremutatása szerinti korongok kerülhetnek a helyükre újabb zenei katarzist a közönség elé tárva.
 A forrongó levegőt egy rég nem látott ismerős SZEKA (aki a CETF rendezvényeink egyik házigazdája is lesz egyben) sem fogja lehűteni. A teljesen agybeteg lemezlovas lassan aggastyánként örjíti meg Békés megye,és országunk elektronikus zenei életét hosszú évek óta. Lépjen fel kis klubban,  vagy nagyobb rendezvényen az Ő fellépései mindig igazi csemege a rajongók számára. A mindig mosolygós, és igazi lemezlovasként viselkedő Szeka ezen estére is biztosan töri valamin a fejét, hiszen számára a legnagyobb lemezpörgetők ismérveként jellemzően az egész bulit végig fogja pörögni, átélve azt az érzést amely a CETF rendezvényeire oly jellemző lesz remélhetőleg hosszú éveken keresztül. Szeka mint a nemzetközi scéna nagy része, nem skatulyázza be magát egyetlen stílusba sem, azonban róla mindenki tudja akinek egyszer is volt szerencséje hallani, hogy az est headlinere nem is kaphatna jobb, igényesebb felvezetést.
SZEKA EXCLUSIVE MIX
Az immár ugráló fiatalok erejére továbbra is szükség lesz , hiszen a mindenképpen felemelő, és izzasztó szett után bombaként robban majd a pult mögé UMEK. A tőle megszokott intro (mely általában instrumentális felvezetéssel kezdődik) ezúttal sem fog elmaradni, és alig pár perc elteltével velőt rázó négynegyedek közepette teszi próbára Umek az érzékeinket. Mint az est fénypontja elmondása szerint külön örömmel lép újra az M47 falai közé. A régóta várt újabb találkozás 3 órás szettje alatt fog kiteljesedni, és remélhetőleg sokunk nagy megelégedésére igazi hamisítatlan techno hangulat fog uralkodni. Umek nem fogja otthon hagyni porosodó bakelitjeit sem, nyilván felcsendülnek olyan hamisítatlan igazi "Umekes" trackek, mint a GATEX vagy a LANICOR. Nem lepődnénk meg hazánk büszkeségével JAY LUMEN-el közösen nemrég írt remekmű a Sinful Ladies felcsendülésének a szlovéniai mágus szettjének felvezetésében. Az elmúlt évek termését pedig olyan kiadványok jellemezték melyek a mai napig olyan művészek repertoárjában találhatók meg, mint Carl Cox, hogy csak a legnagyobbat említsük. Az olyan zenei élmények (melyet Umek saját egyéni stílusával ad át az örökkévalóságnak) jellemzik a studióbeli munkáit melyet nem is olyan rég átélhettük a Slap című remekművel, de a Control Points , a Designed Persona , vagy a Robot Audience is ismerősen csenghet sokunknak. Umektől nem várhatunk mást, mint amit egy nemzetközileg is top dj/producertől elvárhatunk. Tökéletes technikát, dobhártya szaggató mélyeket, minamalista hangzásvilágot remélhetőleg csipetnyi club technóval fűszerezve, melyet sok neves lemezlovastól eltérően UMEK igazán jól tud tálalni. Awakenings, Time Warp beli fellépései (hosszasan sorolhatnánk) mindenképpen okot adnak a hazai techno szerelmesek arra, hogy végre újra átélhessék azt az érzést mely oly régóta hiányzik a hazai palettáról. A techno szeretete, maga az életérzés, amely magával ragad, ami mosolyt csal mindenki arcára...ez a mi életünk....Techno is my life
 
Izelítő:
http:/​/​www1.partynews.hu/​mixes/​Umek_-_Live_%40_Studio_Martin_Romania_-_31-10-2009-Mixing.rar
http:/​/​www1.partynews.hu/​mixes/​UMEK_200939.mp3
http:/​/​www1.partynews.hu/​mixes/​Umek_-_Awakenings_Weekender_Amsterdam_2009-10-02.zip
Még több mix
http:/​/​www1.partynews.hu/​djk/​Umek
 
Umek szettjét követően a már kultikus figura NEWL veszi át a stafétabotot. Nyuszi is visszatérő vendég, és a nagy tapasztalattal bíró lemezlovas biztosan veszi majd a lapot, és UMEK szettjét követően sem fog lanyhulni a kedv, a hangulat. Nyuszi táskájából előkerülhetnek azon darabok, melyeket szívesen csak az M47 falain belül pörget. Ezen lemezek a Club M47 lemezjátszóin tudnak csa úgy pörögni melyek méltóak az est hangulatához. Nyuszi pumpálása után azonban még várat magára a hely nagy kedvence is...
 
A mindig mosolygó techno rajongók ezen három órát biztosan végigtáncolva, újjongva fogják fogadni, de jól tudják ezzel a party közel sem ér véget, hiszen a reggeli órákban SCHMIDT is elfoglalja majd a régóta stabil helyét. Andris Zolihoz hasonlóan kisújjából rázza ki közönsége igényeit, és a legkisebb rezdülésekre is odafigyelvén vezeti át az éjjelt reggelbe, és délelőttbe. A már legyengült táncolók újabb erőt meríthetnek a hamisítatlan techno muzsikák mezsgyéjén táncolva, és valamikor a délelőtti órákban reményeink szerint úgy tesznek pontot a rendezvényre, miszerint a május 14 túl messze van ahhoz, hogy kibírjuk odáig…
 
CETF

Felhívjuk a kedves leendő sárándi látogatók figyelmét, hogy ezen az estén végleges line up, kedvezményes CETF Ticket vár benneteket a május 14-i rendezvényre. Légy résen, hiszen találhatsz olyan CETF relikviákat, melyek kedvezményes belépésre jogosítanak fel.
Line Up - Warm Up to CETF
22.00-23.00 DAVE
23.00-00.30 ZSÍROS
00.30-02.30 SZEKA
02.30-05.30 UMEK
05.30-07.30 NEWL
07.30- end   SCHMIDT
www.m47.hu
www.cetf.hu - Techno is my life
www.bullittbookings.com
Dj's:
www.umek.si
www.myspace.com/​djumek
www.djnewl.hu
www.djszeka.hu
www.djzsiros.hu
www.djschmidt.hu
A rendezvény területén a Club szabályai érvényesek, melyek elolvashattok a hivatalos honlapon. A müsorváltoztatás jogát fentartják!
Kiemelt média támogatónk a Partynews.hu és a Soundhead.

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-12-31] Dejan Miliceviccsel búcsúzik az M47
  @ M47

  Nemcsak az óévtől, de egy időre a közönségtől is búcsúzik az M47 szilveszterkor: Magyarország egyetlen techno klubjára alapos átalakítás vár, emiatt jó ideig nélkülöznünk kell majd a legendás hangulatú bulijait.
 • [2012-08-18] GSR Label Night with Gayle San & Chris Colburn
  @ M47

  Gayle San visszatérése az M47-be mindig hatalmas örömünnep a techno szerelmesei számára. A kelet-magyarországi gépzenei szentélyben ezúttal a tüneményes hölgyemény a kiadójának turnéállomásaként döngeti majd a falakat. A GSR Label Nightra elhozza magával a zenei platform egyik kiválóságát, a brit Chris Colburnt is. A honi mundér becsületét az augusztusi virrasztáson a három házigazda, Dave, Warped és DNS védi majd meg.
 • [2012-07-06] Dejan Milicevic
  @ M47

  Dejan Milicevic „classic” júliusban az M47-ben
 • [2012-05-18] Tomy de Clerque
  @ M47

  Az M47 egy kisebb fesztivállal indítja a tavaszi zsongást: friss tehetségek, régi motorosok, minden, amit csak egy techno fan szíve és lába kívánhat!
 • [2012-03-14] Szezonnyitó! Sasha Carassi
  @ M47

  Új év, új felállás és egy technolegenda, Sasha Carassi az M47-ben!
 • [2011-12-31] M47 NYE Party Tom Hades-szel és búcsúzó rezidensekkel
  @ M47

  Egyik szemünk sír, a másik nevet. Az M47 szilveszteri partija nemcsak a belga klasszis, Tom Hades szereplése miatt lesz különleges…
 • [2011-11-18] Wild East Night
  @ M47

  Nyomul a Vadkelet, legalábbis az M47-ben: a novemberi felhozatalban két kiváló kelet-európai DJ vendégeskedik kis hazánk autentikus technótemplomában. A Csehországból érkező LUCCA évek óta kápráztatja a szemeket megjelenésével és gyönyörködteti a lelkeket zenéjével, az ifjú DNS pedig a szlovákiai Felvidék fővárosából, Kassáról „ugrik át” hozzánk egy alapos agy-masszírozásra.
 • [2011-10-21] DJ Kammy a „mixmesternő” először Magyarországon!
  @ M47

  Pezsdítő vérfrissítésnek lehetnek szem- és fültanúi október 21-én a sárándi technoszentélybe látogatók: egy ragyogó szépségű és tehetségű brazil technotündér, DJ Kammy lép fel a kelet-magyarországi klubban – ráadásul most első alkalommal szerepel hazánkban. A szamba őshazájában született és nevelkedett hölgyemény mellett az M47 rezidens triumvirátusa, vagyis Schmidt, Zsiros és Dave szettje is jócskán követel majd magának figyelmet. Talán a lábunk sem fogja érni a földet…
 • [2011-09-16] M47 Birthday Party
  @ M47

  Ereszd el a hajamat hangulat és világsztárok uralják a 15. éves M47 születésnapi zsúrját. A techno magyarországi szentélye immár másfél évtizede szolgáltatja a minőségi elektronikus zenei partikat hónapról hónapra. A szeptember 16-i hajcihőn sem bízott a klub semmit a véletlenre. A műfaj koronázatlan királynője, Gayle San mellett a germán iskola egyik legjelesebb fenegyereke, Sven Wittekind csap majd a lecsóba (vagyis inkább a tortába). A gyertyafújásból – és persze a zenei felhozatal színesítéséből – ezúttal is jócskán kiveszi majd a részét a sárándi rezidencia 3 lovagja: Schmidt, Zsíros és DJ Dave…
 • [2011-08-19] The Advent & Industrialyser Live
  @ M47

  Az év techno bulija az M47-ben! Minden év augusztusa kiemelkedő jelentőségű a techno szerelmesei és a sárándi M47 számára. Az idei nyárbúcsúztató azonban még az eddigieknél is nagyobb durranásnak ígérkezik The ADVENT & INDUSTRIALYZER LIVE produkciójának köszönhetően. A két világsztár fellépéséhez az M47 DJ-hármasa, Schmidt, Zsiros és DJ Dave adja majd a méltó zenei körítést!
 • [2011-06-10] Dejan Milicevic
  @ M47

  Nyáron még a bulizás is jobban megy, főleg ha egy olyan szuprszónikus technósztár veszi kezelésbe a vázizmokat, mint Dejan Milicevic! 2011. június 10-én ismét elmerülhetünk a Balkán-félsziget gyermekének zenei megfejtéseiben, melyhez a hely szellemét a három kedvenc M47-rezidensünk, Schmidt, Zsíros és DJ Dave idézi meg egy-egy ferteges szettel!
 • [2011-05-14] Axel Karakasis
  @ M47

  Axel Karakasisszal melegíthetünk a nyári szezonra az ország egyetlen igazi techno klubjában, a sárándi M47-ben! A május 13-i „igehirdetést” a három házigazda, Schmidt, Zsiros és Dj Dave autentikus zenei megfejtései támasztják alá.
 • [2011-04-08] Budai & Newl
  @ M47

  A hazai techno szcéna két klasszisa Budai és NewL most egyazon éjszakán verik fel a pusztai csendet Magyarország egyetlen techno-fellegvárában, a sárándi M47-ben. A rezidenciát birtokló Zsiros – Schmidt – Dave triumvirátussal karöltve pazar éjszakának nézünk elébe április 8-án.
 • [2011-02-18] Marco Bailey
  @ M47

  2011. február 18-án Marco Bailey-vel rajtol az újévi szezon a sárándi M47-ben! A belga nagyágyú meghívása máris sejteti, hogy idén sem maradunk prémium kategóriás elektronikus zene nélkül a techno kelet-magyarországi szentélyében. A januári szusszanás után tehát újra megtörik az alföldi csend. Ebben természetesen a klub első osztályú rezidens triumvirátusa is segédkezet nyújt: Zsiros, Schmidt és Dave most sem adja majd alább a maximumnál a kakaót!
 • [2010-12-31] Gayle San & Philipp Kipphan
  @ M47

  Egy remek év végén egy fantasztikus partival vár a kelet-magyarországi techno fellegvára minden rakoncátlan partiarcot. A sárándi M47-ben 2010. december 31-én két zseniális techno DJ vendégeskedik: az elbűvölő szépségű Gayle San és az ifjú titán, Philipp Kipphan. A rezidencia három testőre, Schmidt, Zsíros és Dave pedig a mundér becsületét védi hősies elszántsággal és a felgyülemlett kedvenc korongjaival. A tempó feszes lesz, de a hangulat garantáltan fesztelen!
 • [2010-12-10] The Advent Live @ M47
  @ M47

  Cisco Ferreira, azaz The Advent érkezése éppen az adventi időszak közepén valóban ünnepi hangulatba öltözteti a techno szerelmeseinek szívét. A sárándi M47 idén ezzel kedveskedik a közönségnek a karácsony közeledtével. Advent live produkciójával az idei Bónusz Fesztiválon már elkápráztatta a magyar rajongóit, s bár akkor több ezren tomboltak a szettjére, sajnos alig egy fertály órácska fért bele a sűrű programba. Most majd lehet repetázni december 10-én, mert a jóból sosem elég.
 • [2010-11-19] Boriqua Tribez
  @ M47

  Ki vagyunk éhezve az élettel teli technóra és a tribal ütemes lüktetésére? Van egy hely kis hazánkban, ahol minden hónapban egyetlen éjszakára átengedhetjük magunkat e fesztelen és esztelen tempónak...
 • [2010-11-19] Boriqua Tribez
  @ M47

  Ki vagyunk éhezve az élettel teli technóra és a tribal ütemes lüktetésére? Van egy hely kis hazánkban, ahol minden hónapban egyetlen éjszakára átengedhetjük magunkat e fesztelen és esztelen tempónak: a sárándi M47 immár 14. éve változatlanul magas minőségben szolgáltatja a talpunk alá valót, azt a stílust, melyben mindenki a feje búbjáig merülhet önfeledten, kieresztve a gőzt, kitombolva a feszültéget. November 19-én e stílusnak egy valódi mestere, a Costa Rica-i Boriqua Tribez pörgeti fel a hangulatot a rezidensek, Schmidt, Zsíros és Dave mellett.
 • [2010-08-20] Flower Festival Party
  @ M47

  Idén is virágos jókedvre derít a legendás sárándi M47 augusztus 20-án! A techno kele-magyarországi fellegvárában a műfaj két latin világsztárja is fellép a nemzeti ünnepen: a protugál Industrialyzer és a spanyol Fatima Hajji.
 • [2009-04-24] Újra pörög az M47 - PORNOGRAPHIC NIGHT
  @ M47

  Az áprilisi hűs éjszakába forró madridi hangulatot varázsol az M47. Újra tiszteletét teszi nálunk a techno egyik legsokoldalúbb, zeneileg legképzettebb spanyol képviselője, Cristian Varela . Egy igazi különc, egy valódi előadóművész, akinek stílusa, kisugárzása, egyedi előadásmódja magával ragad mindenkit.
 • [2008-12-23] Technology Karma Night
  @ M47

  DJ-k: ZSÍROS, SCHMIDT
 • [2006-12-15] Vladmir Acic
  @ M47

  December 15-én ismét party az M47-ben, ezúttal Vladmir Acic teszi tiszteletét a klubban.
 • [2006-11-10] Cristian Varela
  @ M47

  Hamarosna újra élvzhetjük Cristian Varela varázslatos szettjét, hiszen november 11-én ismét magyarországra látogat a spanyol DJ.
 • [2006-10-06] DJ Cave
  @ M47

  Fellépők: Cave, Zsíros, Smith
 • [2006-09-15] 10 éves az M47
  @ M47

  Hihetetlen, de igaz. Kevés klub életében jön el a 10. szülinap, fõképpen úgy, hogy végig egy volt a tulajdonos.Szücs Imre 1996. augusztus 2-án nyitotta meg a discot, és talán még õ maga sem hitte volna, hogy ennyi szép és küzdelmes évet él meg a hely...
 • [2006-08-18] M47 Frank Kvittával
  @ M47

  Az M47 ebben az évben megpróbált a jól ismert közönségkedvenc dj-k mellé új,izgalmas,feltörekvõ tehetségeket bemutatni. Nem mindig egyszerü a választás,hiszen a jól bejáratott nevekkel könnyebb teltházat produkálni,viszont a jövõt a most szárnyaikat bontogató fiatal D.J.-k jelentik.
 • [2007-06-15] m47 06.15
  @ M47

  FELIX KRÖCHER, ZSÍROS, SMITH, SZEKA
 • [2007-03-15] Dj RUSH március 15.-én.
  @ M47

  Ismét egy új év az M47 történetében. Remélhetőleg 2007 új, izgalmas, tehetséges, fiatal, feltörekvő dj-ket is hoz a klub vendégeinek. Különleges dátum, különleges fellépő.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó