Pulzar

Partyajánló

Dj RUSH március 15.-én. @ M47

Fellépők
Dátum 2007. március 15.
Helyszín M47
Stílus Techno, House, Tech-house, Bass,
Techno
Dj RUSH március 15.-én.Ismét egy új év az M47 történetében. Remélhetőleg 2007 új, izgalmas, tehetséges, fiatal, feltörekvő dj-ket is hoz a klub vendégeinek. Különleges dátum, különleges fellépő.M47

Dj RUSH március 15.-én. @ M47

Ismét egy új év az M47 történetében. Remélhetőleg 2007 új, izgalmas, tehetséges, fiatal, feltörekvő dj-ket is hoz a klub vendégeinek.
Különleges dátum, különleges fellépő.

Az M47 márciusi nyitvatartási napja nemzeti ünnepünkre esik, ezért a megszokottól eltérően nem pénteken, hanem csütörtökön nyit ki a klub.Különleges a fellépő is, hiszen Dj.RUSH évente egy alkalommal tiszteli meg az M47-et, és ilyenkor messze földről zarándokolnak a hívei. Két napot tölt Magyarországon, nem kell rohannia másnap a repülőtérre, ezért különleges produkciót is ígért. Régóta tervezi, hogy látványelemekkel is füszerezi a játékát, reményeink szerint most ehhez minden adott lesz.
Grace Jones volt Dj.Rush-ra a legnagyobb hatással a zenei szcénában, ő issokkolni szereti az embereket. Akik március 15-én, csütörtökön az M47-et választják, szemmel láthatják és hallhatják majd zenei és vizuális világát.Valami újat hozott Dj.Rush a technozene világába, talán köszönhető ez annak is, hogy Chicago-ban látta meg a napvilágot.
Rush igen fiatalon került kapcsolatba a bulizással, a zenével. Legendás chicago-i klub-okban, mint pl.: a The Ringzone, a Playground, a The Candy Store és a The Music Box alakította (elektronikus) zenei ízlését. Hamarosan elkezdett zenét szerezni a felszerelésével és kiadta első hanganyagát, a "Knee Deep"-et a világszerte ismert TRAX labelnél 1991-ben. Egy évvel később, a második anyagának megjelenésével megnyíltak az európai klubok ajtajai és Dj pultjai, ahol robbanékony/tüzes stílusával és különleges öltözködésével sok követőre tett szert.
Azóta Rush több finoman nyomulós/kemény techno számot adott ki, olyan labeleknél mint a Dancemania, a Relief, a High Octane, a Force Inc, a Djax-Up-Beats, a Cosmic, a Mental Groove, és legutóbb a Chale Hall-féle Pro-jex kiadónál. A debütáló albuma a Shall We Dance, tökéletes idopőntban látott napvilágot egy olyan generáció számára, melynek szüksége van egy nagy adag energiára. A legnépszerübb track-ek, mint a Freaks On Hubbard, a Little Bitty Boy és a Sweet Muzik tökéletesen egyesítik a pattogós/ kopogós(?) chicago-i house-t a kemény berlini technoval. Egy másik különlegességként említhetjük a "Look and See" Killa Bite remixét, amely rengeteg techno Dj kedvencévé vált szerte a világon.
A chicago-i Dj. Rush, akinek a neve jól cseng a techno világában, örületes szettjeiről és hatalmas mennyiségü kiadott anyagáról ismert. Rush már a legelső idoszakban a Trax és a US kiadók egyik úttöroje volt. Berlinbe költözve rengeteg track-et készített aDjax, a Force Inc, Mental Groove, Charlie Hall's Projex, a V-Records szárnyai alatt, és a High Octane labellel juttatta vissza az Államokba.

Zenéje könnyen felismerhető, folyamatosan hallgatható és vokál részekkel füszerezett. A szinte őrületes, akrobatikus dob futamokat egyedi vakmerőséggel és fantasztikus produkciós technikákkal párosítva Rush bármelyik táncteret lázba tudja hozni, miközben egységes és inspiráló hatást gyakorol a mai kor technojára. A zenéje igaz nagyköveteként megtartotta egyedi hangját és generációja hajtóereje maradt annak ellenére, hogy hatalmas népszeruségnek örvend trackjei és legendás élő szettjei miatt. De ezen az éjszakán egy új dj is debütál az M47-ben! Békés megye legkedveltebb, legnépszerübb dj-je : SZEKA mutatkozik be Dj.Rush mellett. 6 éves kora óta a zene büvöletében él, törvényszerü volt, hogy a zenei világ valamelyik ágazatában fog dolgozni. Zenei ízlése változatos, a technon belül több stílust is kipróbált. Rengeteg fellépése van Magyarországon, rendszeresen játszik az összes nagy
rendezvényen, és elérkezett az az idő, amikor az M47 is szívesen látja a dj
pultban. A rezidentek természetesen az alappillérei a helynek.
ZSÍROS és SMITH a biztosíték arra, hogy minden buli után a vendégek elégedetten menjenek haza. Azért egy-egy nagy sztár előtt ők is fokozottabban figyelnek oda a lemezválogatásra, hiszen egy Rush előtt-után nem egyszerü játszani. Budapestről érkező extra táncosok színesítik az éjszakát. Két lézer is fog dolgozni az éjszaka folyamán.
Több fajta italakció is teszi változatosabbá a választékot. Az M47 honlapján ismét értékes ajándékokért lehet a megfejtést elküldeni.

M47
2006.Március 15. Csütörtök

RUSH
ZSÍROS
SMITH
SZEKA

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-12-31] Dejan Miliceviccsel búcsúzik az M47
  @ M47

  Nemcsak az óévtől, de egy időre a közönségtől is búcsúzik az M47 szilveszterkor: Magyarország egyetlen techno klubjára alapos átalakítás vár, emiatt jó ideig nélkülöznünk kell majd a legendás hangulatú bulijait.
 • [2012-08-18] GSR Label Night with Gayle San & Chris Colburn
  @ M47

  Gayle San visszatérése az M47-be mindig hatalmas örömünnep a techno szerelmesei számára. A kelet-magyarországi gépzenei szentélyben ezúttal a tüneményes hölgyemény a kiadójának turnéállomásaként döngeti majd a falakat. A GSR Label Nightra elhozza magával a zenei platform egyik kiválóságát, a brit Chris Colburnt is. A honi mundér becsületét az augusztusi virrasztáson a három házigazda, Dave, Warped és DNS védi majd meg.
 • [2012-07-06] Dejan Milicevic
  @ M47

  Dejan Milicevic „classic” júliusban az M47-ben
 • [2012-05-18] Tomy de Clerque
  @ M47

  Az M47 egy kisebb fesztivállal indítja a tavaszi zsongást: friss tehetségek, régi motorosok, minden, amit csak egy techno fan szíve és lába kívánhat!
 • [2012-03-14] Szezonnyitó! Sasha Carassi
  @ M47

  Új év, új felállás és egy technolegenda, Sasha Carassi az M47-ben!
 • [2011-12-31] M47 NYE Party Tom Hades-szel és búcsúzó rezidensekkel
  @ M47

  Egyik szemünk sír, a másik nevet. Az M47 szilveszteri partija nemcsak a belga klasszis, Tom Hades szereplése miatt lesz különleges…
 • [2011-11-18] Wild East Night
  @ M47

  Nyomul a Vadkelet, legalábbis az M47-ben: a novemberi felhozatalban két kiváló kelet-európai DJ vendégeskedik kis hazánk autentikus technótemplomában. A Csehországból érkező LUCCA évek óta kápráztatja a szemeket megjelenésével és gyönyörködteti a lelkeket zenéjével, az ifjú DNS pedig a szlovákiai Felvidék fővárosából, Kassáról „ugrik át” hozzánk egy alapos agy-masszírozásra.
 • [2011-10-21] DJ Kammy a „mixmesternő” először Magyarországon!
  @ M47

  Pezsdítő vérfrissítésnek lehetnek szem- és fültanúi október 21-én a sárándi technoszentélybe látogatók: egy ragyogó szépségű és tehetségű brazil technotündér, DJ Kammy lép fel a kelet-magyarországi klubban – ráadásul most első alkalommal szerepel hazánkban. A szamba őshazájában született és nevelkedett hölgyemény mellett az M47 rezidens triumvirátusa, vagyis Schmidt, Zsiros és Dave szettje is jócskán követel majd magának figyelmet. Talán a lábunk sem fogja érni a földet…
 • [2011-09-16] M47 Birthday Party
  @ M47

  Ereszd el a hajamat hangulat és világsztárok uralják a 15. éves M47 születésnapi zsúrját. A techno magyarországi szentélye immár másfél évtizede szolgáltatja a minőségi elektronikus zenei partikat hónapról hónapra. A szeptember 16-i hajcihőn sem bízott a klub semmit a véletlenre. A műfaj koronázatlan királynője, Gayle San mellett a germán iskola egyik legjelesebb fenegyereke, Sven Wittekind csap majd a lecsóba (vagyis inkább a tortába). A gyertyafújásból – és persze a zenei felhozatal színesítéséből – ezúttal is jócskán kiveszi majd a részét a sárándi rezidencia 3 lovagja: Schmidt, Zsíros és DJ Dave…
 • [2011-08-19] The Advent & Industrialyser Live
  @ M47

  Az év techno bulija az M47-ben! Minden év augusztusa kiemelkedő jelentőségű a techno szerelmesei és a sárándi M47 számára. Az idei nyárbúcsúztató azonban még az eddigieknél is nagyobb durranásnak ígérkezik The ADVENT & INDUSTRIALYZER LIVE produkciójának köszönhetően. A két világsztár fellépéséhez az M47 DJ-hármasa, Schmidt, Zsiros és DJ Dave adja majd a méltó zenei körítést!
 • [2011-06-10] Dejan Milicevic
  @ M47

  Nyáron még a bulizás is jobban megy, főleg ha egy olyan szuprszónikus technósztár veszi kezelésbe a vázizmokat, mint Dejan Milicevic! 2011. június 10-én ismét elmerülhetünk a Balkán-félsziget gyermekének zenei megfejtéseiben, melyhez a hely szellemét a három kedvenc M47-rezidensünk, Schmidt, Zsíros és DJ Dave idézi meg egy-egy ferteges szettel!
 • [2011-05-14] Axel Karakasis
  @ M47

  Axel Karakasisszal melegíthetünk a nyári szezonra az ország egyetlen igazi techno klubjában, a sárándi M47-ben! A május 13-i „igehirdetést” a három házigazda, Schmidt, Zsiros és Dj Dave autentikus zenei megfejtései támasztják alá.
 • [2011-04-08] Budai & Newl
  @ M47

  A hazai techno szcéna két klasszisa Budai és NewL most egyazon éjszakán verik fel a pusztai csendet Magyarország egyetlen techno-fellegvárában, a sárándi M47-ben. A rezidenciát birtokló Zsiros – Schmidt – Dave triumvirátussal karöltve pazar éjszakának nézünk elébe április 8-án.
 • [2011-02-18] Marco Bailey
  @ M47

  2011. február 18-án Marco Bailey-vel rajtol az újévi szezon a sárándi M47-ben! A belga nagyágyú meghívása máris sejteti, hogy idén sem maradunk prémium kategóriás elektronikus zene nélkül a techno kelet-magyarországi szentélyében. A januári szusszanás után tehát újra megtörik az alföldi csend. Ebben természetesen a klub első osztályú rezidens triumvirátusa is segédkezet nyújt: Zsiros, Schmidt és Dave most sem adja majd alább a maximumnál a kakaót!
 • [2010-12-31] Gayle San & Philipp Kipphan
  @ M47

  Egy remek év végén egy fantasztikus partival vár a kelet-magyarországi techno fellegvára minden rakoncátlan partiarcot. A sárándi M47-ben 2010. december 31-én két zseniális techno DJ vendégeskedik: az elbűvölő szépségű Gayle San és az ifjú titán, Philipp Kipphan. A rezidencia három testőre, Schmidt, Zsíros és Dave pedig a mundér becsületét védi hősies elszántsággal és a felgyülemlett kedvenc korongjaival. A tempó feszes lesz, de a hangulat garantáltan fesztelen!
 • [2010-12-10] The Advent Live @ M47
  @ M47

  Cisco Ferreira, azaz The Advent érkezése éppen az adventi időszak közepén valóban ünnepi hangulatba öltözteti a techno szerelmeseinek szívét. A sárándi M47 idén ezzel kedveskedik a közönségnek a karácsony közeledtével. Advent live produkciójával az idei Bónusz Fesztiválon már elkápráztatta a magyar rajongóit, s bár akkor több ezren tomboltak a szettjére, sajnos alig egy fertály órácska fért bele a sűrű programba. Most majd lehet repetázni december 10-én, mert a jóból sosem elég.
 • [2010-11-19] Boriqua Tribez
  @ M47

  Ki vagyunk éhezve az élettel teli technóra és a tribal ütemes lüktetésére? Van egy hely kis hazánkban, ahol minden hónapban egyetlen éjszakára átengedhetjük magunkat e fesztelen és esztelen tempónak...
 • [2010-11-19] Boriqua Tribez
  @ M47

  Ki vagyunk éhezve az élettel teli technóra és a tribal ütemes lüktetésére? Van egy hely kis hazánkban, ahol minden hónapban egyetlen éjszakára átengedhetjük magunkat e fesztelen és esztelen tempónak: a sárándi M47 immár 14. éve változatlanul magas minőségben szolgáltatja a talpunk alá valót, azt a stílust, melyben mindenki a feje búbjáig merülhet önfeledten, kieresztve a gőzt, kitombolva a feszültéget. November 19-én e stílusnak egy valódi mestere, a Costa Rica-i Boriqua Tribez pörgeti fel a hangulatot a rezidensek, Schmidt, Zsíros és Dave mellett.
 • [2010-08-20] Flower Festival Party
  @ M47

  Idén is virágos jókedvre derít a legendás sárándi M47 augusztus 20-án! A techno kele-magyarországi fellegvárában a műfaj két latin világsztárja is fellép a nemzeti ünnepen: a protugál Industrialyzer és a spanyol Fatima Hajji.
 • [2010-02-19] Warm Up To CETF - Techno is my life
  @ M47

  A mai magyar party kultúra szerves részeként a Club M47 idén nagy dolgokra vállalkozik.
 • [2009-04-24] Újra pörög az M47 - PORNOGRAPHIC NIGHT
  @ M47

  Az áprilisi hűs éjszakába forró madridi hangulatot varázsol az M47. Újra tiszteletét teszi nálunk a techno egyik legsokoldalúbb, zeneileg legképzettebb spanyol képviselője, Cristian Varela . Egy igazi különc, egy valódi előadóművész, akinek stílusa, kisugárzása, egyedi előadásmódja magával ragad mindenkit.
 • [2008-12-23] Technology Karma Night
  @ M47

  DJ-k: ZSÍROS, SCHMIDT
 • [2006-12-15] Vladmir Acic
  @ M47

  December 15-én ismét party az M47-ben, ezúttal Vladmir Acic teszi tiszteletét a klubban.
 • [2006-11-10] Cristian Varela
  @ M47

  Hamarosna újra élvzhetjük Cristian Varela varázslatos szettjét, hiszen november 11-én ismét magyarországra látogat a spanyol DJ.
 • [2006-10-06] DJ Cave
  @ M47

  Fellépők: Cave, Zsíros, Smith
 • [2006-09-15] 10 éves az M47
  @ M47

  Hihetetlen, de igaz. Kevés klub életében jön el a 10. szülinap, fõképpen úgy, hogy végig egy volt a tulajdonos.Szücs Imre 1996. augusztus 2-án nyitotta meg a discot, és talán még õ maga sem hitte volna, hogy ennyi szép és küzdelmes évet él meg a hely...
 • [2006-08-18] M47 Frank Kvittával
  @ M47

  Az M47 ebben az évben megpróbált a jól ismert közönségkedvenc dj-k mellé új,izgalmas,feltörekvõ tehetségeket bemutatni. Nem mindig egyszerü a választás,hiszen a jól bejáratott nevekkel könnyebb teltházat produkálni,viszont a jövõt a most szárnyaikat bontogató fiatal D.J.-k jelentik.
 • [2007-06-15] m47 06.15
  @ M47

  FELIX KRÖCHER, ZSÍROS, SMITH, SZEKA

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó